Isis van Graas
Isis van Graas Love 4 mrt 2020

Afstappen op mannen doe je als een pro met deze 3 gouden tips

De een gaat het makkelijk af, terwijl de ander super veel moeite doet om uit zijn of haar woorden te komen: op mannen afstappen. Het is eigenlijk makkelijker dan dat het lijkt en daarom hebben we een aantal tips op een rij gezet waar je vast en zeker wat aan hebt.

Mannen blijven mannen en zijn niet zo snel af te schrikken. Je moet wel écht je best doen om je eerste indruk bij een man te verknallen, dus knoop dat vooral goed in je oren.

Op mannen afstappen: zo doe je het als een pro

Om over je angst heen te komen hebben we even rondgevraagd en een aantal manieren gevonden die het een stuk makkelijker maken. Afstappen op mannen is namelijk iets waar veel vrouwen onzeker van worden en dat is helemaal niet nodig. Ben je er klaar voor om hier een pro in te worden? Lees dan snel verder.

1. Zet alles in perspectief

De situatie bekijken vanuit een relaxed perspectief doet je waarschijnlijk gelijk realiseren dat je de situatie iets hebt opgeblazen. Het is namelijk niet zo spannend als dat jij het ervaart, dus jezelf rustig maken is key als je een goed gesprek wilt voeren met een leuke vent.

2. Oefening baart kunst

Probeer een aantal tips en tricks uit bij je een paar van je vrienden en vraag gelijk om hun advies. Ze kennen je goed genoeg om te weten of je jezelf blijft, maar kunnen ook advies geven vanuit hun mannelijke brein.

3. Tijdens hét gesprek

Raak je tijdens het gesprek bijna in een blackout en weet je even niet meer wat je moet zeggen? Complimenten doen het altijd goed en begin vooral over de interesses die ze hebben. Mannen houden er net zoveel van als vrouwen om over zichzelf te praten, dus hier scoor je sowieso punten mee.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
Afstappen op mannen doe je als een pro met deze 3 gouden tips
Sluiten