Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 3 okt 2017

Haha! 6 tips om een sugardaddy aan de haak te slaan

Tegenwoordig zijn sugar daddy's niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Ze bulken van het geld en willen graag een maatje. Hoewel jij natuurlijk een onafhankelijke vrouw bent, lijkt een sugardaddy misschien toch wel handig. Maar, eentje vinden is makkelijker gezegd dan gedaan. Met deze zeven tips maken we de zoektocht een stuk minder moeilijk, maar neem ze met een korreltje zout:

1. Vind de oudere Tinderman

Heel leuk al die jonge goden waar je bij weg zwijmelt, maar als je een sugardaddy aan de haak wilt slaan dan is een oudere man een betere optie. Er is simpelweg een kleine kans dat er tussen de mannen van jouw leeftijd een sugardaddy zit. Kijk daarom ook eens naar wat ‘rijpere exemplaren’.

2. Speur rond op speciale websites

Er bestaan tegenwoordig speciale websites waarop je sugardaddy’s kunt vinden. Ja, echt waar. Hier heb je de grootste kans om jouw perfecte vent te vinden. Google maar eens. De meeste suikeroompjes zijn enkel opzoek naar goed gezelschap. En toevallig ben jij dat.

3. Vermijd de saltdaddy

Er zijn namelijk ook rijke mannen die hun geld niet zo snel met zijn verovering delen. Die noemen we saltdaddy’s en vermijden we toch liever.

4. Begeef je in het rijke deel van de stad

Drink koffie bij dat ene luxe koffietentje en drink cocktails bij die fancy cocktailbar. Struin rond in dure winkels en check daar ook je Happn.

5. Vind informatie over je potentiële suikeroom

Tja, als hij jouw gezelschap wil, dan wil je er toch zeker van zijn dat hij een sugardaddy is. Met wat speurwerk kom je daar vast achter. Zet je detective skills maar in.

6. Zoek en gij zult vinden

Het zal niet zonder slag of stoot gaan, maar heel leuk avontuur is het wel.

Je hoeft natuurlijk niet écht opzoek naar een sugardaddy, maar een interessante wereld is het zeker.

Bekijk deze website maar eens: Golddiggers opgelet! Er is nu een datingsite met Nederlandse sugardaddy’s

Reageer op artikel:
Haha! 6 tips om een sugardaddy aan de haak te slaan
Sluiten