Tips van celeb wenkbrauwkoninging Anastasia Soare voor de perfecte wenkbrauw

De perfecte wenkbrauw adoreren we allemaal, of dat nu een wilde brede of een strakke dunne is. Daarom zijn tips altijd welkom en hoewel we al een ontelbaar aantal artikelen (en zelfs een handig filmpje) hebben gewijd aan dit onderwerp, zijn tips van de échte experts natuurlijk altijd meer dan welkom. Ditmaal van wenkbrauwkoninging van de celebs, Anastasia Soare.

Tips voor de perfecte wenkbrauw:

1. Zoek professionele hulp

Je wenkbrauwen laten doen door een prof om de zoveel tijd is voor de meesten een must. Het liefst om de zes tot acht weken afhankelijk van hoe hard je wenkbrauwen groeien.

2. Waxen is de meest precieze methode

Er zijn eindeloze discussies over, maar waxen blijft uiteindelijk de beste optie om je wenkbrauwen netjes bij te houden. Met waxen trek je namelijk de strakste lijnen.

3. Het gaat misschien tegen je gevoel in, maar veel producten zorgen vaak voor de meest natuurlijk ogende wenkbrauwen

Vaak zorgt een wenkbrauwproduct maar voor één enkel ding. Bijvoorbeeld textuur of pigment. Daarom kun je het beste combineren voor een optimaal resultaat. Probeer potlood, poeder en gel te layeren voor volle en natuurlijk ogende wenkbrauwen.

4. Pluk buiten de lijntjes

Probeer niet te overplukken. Kies een vorm die je mooi vindt en pluk daar niet binnen. Stoor je je aan kleine, groeiende haartjes? Conceal ze dan in plaats van ze weg te halen.

5. Gebruik een stencil

Ga opzoek naar een stencil, ofwel voorvorm om naar de perfecte wenkbrauw toe te werken. Zo pluk je nooit meer teveel weg en weet je welk gedeelte aandacht nodig heeft (inkleuren, groeien, waxen, etc).

6. Investeer in een goeie pincet

Ze kunnen een leven lang mee als je ze goed verzorgt. Met een goede pincet krijg je zelfs de fijnste haartjes zelf weg.

7. Wees niet bang om te spelen met kleur

Zorg dat de vorm altijd goed is en ga daarna spelen met kleur. Zo kan een donkere wenkbrauw je misschien fantastisch staan terwijl je het niet wist. Of juist een lichtere tint. Je kunt altijd weer terug (maar niet met de vorm).

Reageer op artikel:
Tips van celeb wenkbrauwkoninging Anastasia Soare voor de perfecte wenkbrauw
Sluiten