Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Love 24 nov 2014

Mannendossier: Tips van mannen voor vrouwen die Tinderen, online daten of InnerCirclen

Online daten. Tinder heeft het inmiddels allemaal iets minder taboe gemaakt, maar het blijft een tricky onderwerp. Daarnaast blijft het hele internetdaten zélf ook lastig. Wat moet je verwachten? Mag je iets verwachten? Hoe stel je jezelf op? Lastig.. En daarom persoonlijk advies van 'de man' zelf over hoe wij als Tinderessen, internetdatesters en Innercirclers moeten omgaan met een eerste date.

1. Wees in het moment

Een eerste date zou geen trouwinterview moeten zijn.

2. Stop met catfishen en verwachten dat Tinder niet echt Tinder is

Zorgen dat je een foto hebt die écht op je lijkt is het allerbelangrijkst. Zeven uit de tien mensen gebruiken misleidende foto’s. En daarbij, Tinder is natuurlijk een ‘hookup‘ app. Als je echt naar je soulmate opzoek bent probeer je een datingsite, niet Tinder.

3. Wacht heel even met jezelf verkopen als psychologe

Ga alsjeblieft geen advies zitten geven. Wie doet dat nou op de eerste date? Ik kén je niet eens.

4. Wees interessant

We zijn opzoek naar sociale gelijken en behouden schoonheid. Mijn aandacht is snel weg wanneer iemand niet echt tegen me praat. Laat merken wie je echt bent en noem niet het riedeltje op wat al op je profiel stond aangegeven.

5. Verstop je niet en durf jezelf te zijn

Hoewel het makkelijk moet zijn om jezelf zo normaal mogelijk op te stellen, vinden wij het juist leuk om te weten wat jou anders maakt. Vertellen dat je aan yoga doet en graag reist is niets nieuws. Dat doet namelijk ineens iedere vrouw. Oh! En waarom alleen maar foto’s van je gezicht? Wees ook trots op je lichaam en laat het zien. We gaan het toch wel zien op de eerste date.’

6. Denk als een man

Als het gaat over hoe je eruit ziet, dan gaat het bij mannen toch echt vaak om borsten en billen. Overigens is één van de twee voldoende. Het hoeft echt niet allebei. Zo wel, dan is het alleen een plus. Dus, verlang je meer reacties op Tinder? Dat wordt het borsten en/of meer billen showen. Wil je geen man die reageert op billen en borsten? Jammer, want dan sluit je bijna alle mannen uit. Hé, we zijn gewoon eerlijk.’

7. Laat echt alleen jezelf zien.

Ik hoef geen foto van je hond te zien, niet van je vorige bruiloft, alleen foto’s van jou.

8. Toon initiatief en wees uniek

Het is écht niet erg als een vrouw de eerste stap zet, hell, we vinden het zelfs erg sexy.

9. Wees bewust van de impressie die je afgeeft

Vier foto’s van je hond op je profiel geeft de impressie alsof een man in je leven wel leuk is, maar dat hij nooit zo belangrijk zal worden als je hond. Of alleen maar foto’s waar je aan het lachen bent. Het doet ons eigenlijk vermoeden dat je helemaal niet blij bent, eerder andersom. Terwijl een ietwat neutralere foto juist mysterie met zich meebrengt. En dat is dan weer wél erg aantrekkelijk.

Advies van vrouwen aan mannen:
  1. Onze ogen zitten op ons gezicht, niet op onze borsten.
  2. Kom niet te laat.
  3. Betaal in ieder geval de eerste rekening.
  4. Vergeet niet je deodorant en een lekker luchtje. Geur vinden wij zeer aantrekkelijk.
  5. Poets je tanden.
  6. Wees aardig, galant, en een gentlemen.
  7. Doe je niet leuker voor dan je bent, we willen jou leren kennen.
  8. Over je moeder hoeven we het nog even niet te hebben.
  9. Laat ons niet helemaal naar jou komen onder het mom van een kopje koffie om dan vervolgens naakt de deur open te doen. Daar komen we niet voor.
Reageer op artikel:
Mannendossier: Tips van mannen voor vrouwen die Tinderen, online daten of InnerCirclen
Sluiten