Karlijn van Spankeren
Karlijn van Spankeren Beauty en Style 23 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Volg deze tips als je de perfecte pony bij jezelf wil knippen

De pony is nu al een tijdje in en deze trend gaat voorlopig niet weg. Het vergt behoorlijk wat lef om een pony te knippen en daarom is het belangrijk dat dit goed wordt gedaan. Of je ‘m nu zelf knipt of laat knippen: er zijn een aantal dingen om rekening mee te houden. Het knippen van het perfecte kapsel is een fluitje van een cent dankzij deze tips.

Bij het knippen van een pony is het belangrijk dat je rekening houdt met de vorm van je gezicht, want hier valt of staat je coupe bij. Als de volgende punten in je achterhoofd houdt, dan steel jij binnenkort de show met je perfecte bangs.

Hallo perfect kapsel! Dankzij deze tips knip je de ideale pony

Het zijn de kleine trucjes die het verschil maken tussen een Pinterest-waardig kapsel en een basisschool bloempotkapsel.

1. Dun het uit

Het is belangrijk dat je de coupe iets uitdunt na het knippen, want zo creëer je dat luchtige wispy effect. Een te dikke pony ziet er al snel kinderlijk uit.

2. Blend de zijkanten met de rest van je haar

Van een afgehakt kapsel wordt niemand vrolijk. Zorg er daarom voor dat je de zijkantjes laat overlopen in de rest van je haar. Dit doe je door de zijkanten van de pony wat langer te laten of door het haar rondom de pony in laagjes te knippen. Geloof ons, dit doet wonderen voor je coupe.

Hi ?

10.2k Likes, 117 Comments – Karolina Ościk-Alama (@cajmel) on Instagram: “Hi ?”

3. Stem je coupe af op je voorhoofd

Een pony die net te kort of net te lang is: we vrezen er allemaal voor als we in de kappersstoel zitten. Gelukkig is deze nachtmerrie vrij simpel te voorkomen. Meiden met een langer voorhoofd kiezen het liefst voor een kortere pony. Heb jij een kort voorhoofd? Houd ‘m dan iets langer.

4. Skip de ronde borstel

Je pony föhnen met een ronde borstel lijkt een goed idee, maar is het eigenlijk niet. Het liefst föhn je de pony met een platte borstel meerdere kanten op. Op deze manier voorkom je dat je haar één richtig op gaat staan en creëer je meer volume.

Just me and my low quality photo ? just wanted to take a moment to be 100% real, this is me right now – I’m going through all of your comments from my recent post. You guys are pure magic. Please remember to write down the things you are thankful for often. Please remember to focus on these things. You guys filled my heart with so much love, and I’m so proud of all of you for opening up and sharing this with me. It’s so raw and scaled back. Just your emotions and thoughts. And how cool is that! That over 1000 people just shared what they are thankful for and shared love. Love you endlessly. You beautiful, inspiring, powerful souls x

27.8k Likes, 249 Comments – MATILDA DJERF (@matildadjerf) on Instagram: “Just me and my low quality photo ? just wanted to take a moment to be 100% real, this is me right…”

5. Gebruik iedere dag droogshampoo

Ja, ook op net gewassen haar. Droogshampoo brengt textuur in het haar, waardoor je pony nooit verandert in een plat en sliertig geheel. Droogshampoo is het geheim achter alle fuzzy bangs op Pinterest.

Lees ook: Toe aan een nieuw kapsel? 4 verschillende pony’s en hun effect op jouw gezicht

Elite Daily

Reageer op artikel:
Volg deze tips als je de perfecte pony bij jezelf wil knippen
Sluiten