Renée
Renée | LinkedIn Life 28 nov 2018

YES! Het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before komt er echt aan

Ahhhhhh. Bereid je voor op To All The Boys I’ve Loved Before 2, want het vervolg op je lievelings Netflix film wordt op dit moment gefilmd. Betekent dit dat de knappe Noah Centineo weer op je beeldscherm verschijnt?

Er werd al hevig gespeculeerd, maar het ziet ernaar uit dat To All The Boys I’ve Loved Before 2 er dus echt aan komt. Na heel wat keren de film bekeken te hebben hadden we ook niets anders verwacht.

To All The Boys I’ve Loved Before 2

Om je geheugen even op te frissen, deze film gaat over Lara Jean. Zodra haar geheime liefdesbrieven naar vijf mannen worden gestuurd, staat haar leven totaal op z’n kop. Gelukkig is daar Peter Kavinsky om haar te redden. Figuurlijk gezien, dan.

Bekijk hier de trailer nog eens:

De film werd meteen zó goed bekeken dat er geen andere optie was dan een vervolg maken. Nu is het dan eindelijk zover.

Het vervolg

Wat is er tot nu toe bekend? Niet veel. Het verhaal is gebaseerd op drie boeken van Jenny Han. Maar klein detail: in het originele verhaal gaat het er iets anders aan toe tussen Lara Jean en Peter Kavinsky. De vraag is daarom hoe het vervolg eruit komt te zien, aangezien ze pas in boek twee haar gevoelens voor hem opbiecht. Op Netflix gebeurde dat al in de eerste film.

Het lijkt daarom logisch dat ze delen van de verhalen gebruiken om een nieuw script te schrijven. Maar goed, voor nu is het vooral belangrijk dat jij en je vriendinnen geduld hebben. Misschien duurt het nog wel een jaar (of twee) voordat de release datum bekend is.

De mooiste quotes uit To All The Boys I’ve Loved Before

Reageer op artikel:
YES! Het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before komt er echt aan
Sluiten