Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 11 november 2019

JAAA! Het vervolg van de film To All the Boys I’ve Loved Before komt eraan en dit weten wij erover

De Netflix Original To All The Boys I’ve Loved Before is toch wel een van de leukste films die wij het afgelopen jaar wel vaker dan één keer hebben gekeken. Wij konden ons geluk daarom niet op toen het nieuws naar buiten kwam dat er ook een tweede én derde film aan kwam. Dit is wat wij tot nu toe weten over het tweede deel.

De Netflix Original To All The Boys I’ve Loved Before was een groot succes op Netflix. Het zusje van Lara Jean die de niet-verstuurde liefdesbrieven van haar zus toch verstuurde leverde heerlijke ongemakkelijke momenten op. Wij zijn zo benieuwd wat het tweede deel ons gaat brengen.

To All The Boys: P.S. I Still Love You

Het is alweer bijna een jaar geleden dat het geweldige nieuws naar buiten kwam dat er twee nieuwe delen van onze favoriete Netflix Original aankomt. Maar wat weten we nou precies over het tweede deel?

Goed nieuws voor diegene die fan zijn van de relatie van Lara Jean en Peter. In de tweede deel hoeven ze namelijk niet meer te doen alsof ze een koppel zijn, want ze zijn er eentje. Samen maken ze de eerste dingen mee in hun relatie. Van de eerste echte kus tot haar eerste Valentijnsdag.

Terwijl ze door de momenten van haar relatie gaat, merkt ze dat ze meer leunt op haar twee zussen, Kitty en Margot, haar beste vriendin Chris en de onverwachte nieuwe vertrouweling Stormy om haar te helpen omgaan met de emoties tijdens het nieuwe hoofdstuk in haar leven.

Wanneer er alleen een andere oude liefde, John Ambrose, terugkomt in haar leven, wordt ze geconfronteerd met haar eerste echte dilemma: kan ze tegelijkertijd van beide jongens houden?

Volgend jaar op Netflix

To All The Boys: P.S. I Still Love You klinkt weer als een film met de portie drama die we nodig hebben in ons leven. Het tweede deel staat vanaf 12 februari 2020 op Netflix. Wij kunnen niet meer wachten, maar tot die tijd kijken we nog maar een paar keer het eerste deel.

Misschien vind je dit ook leuk:

Reageer op artikel:
JAAA! Het vervolg van de film To All the Boys I’ve Loved Before komt eraan en dit weten wij erover
Sluiten