Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 21 aug 2018

Jaaa! De kans is groot dat het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before ook wordt verfilmd

De nieuwe film To All The Boys I’ve Loved Before wil je echt hebben gezien, want hij zit bomvol knappen mannen waar je bij weg zwijmelt. Als je deze film ziet krijg je hoe dan ook flashbacks naar jouw eigen tienertijd en die leuke jongen uit de brugklas waar je een crush op had.

Lara Jean heeft brieven geschreven voor vijf jongens op wie ze ooit een crush heeft gehad en het is vooral niet de bedoeling dat iemand anders haar love letters ooit te zien krijgt. De trailer is echt hilarisch:

To All The Boys I’ve Loved Before

De film is een enorm succes en als jij hem ook al hebt gezien kun je vast niet wachten op een vervolg. Dat vervolg is er al, alleen is dat nog niet verfilmd. Er zijn drie delen geschreven door Jenny Han en wij hopen dat Netflix binnenkort ook de andere twee gaat verfilmen.

Deel II en III

Nummer twee en drie uit de boekenreeks zijn P.S. I Still Love You en Always And Forever, Lara Jean. Hoewel Netflix nog niet officieel heeft aangekondigd dat het vervolg er ook gaat komen verwachten wij dat dat wel gaat gebeuren.

Netflix heeft de rechten over de hele boekenreeks niet in handen, maar gezien het grote succes van To All The Boys I’ve Loved Before is de kans groot dat ze dat alsnog gewoon krijgen.

De cast wil een vervolg

De cast van To All The Boys I’ve Loved Before liet aan Metro weten dat ze super enthousiast zijn over een vervolg. Lang kan er natuurlijk niet worden gewacht want dan worden ze te oud voor hun rollen. Des te meer reden dus om snel aan de slag te gaan Netflix.

Als je niet kunt wachten

Ken je het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before nog niet? Dan kun je hier P.S. I Still Love You en Always And Forever, Lara Jean van de boekenreeks bestellen.

Reageer op artikel:
Jaaa! De kans is groot dat het vervolg op To All The Boys I’ve Loved Before ook wordt verfilmd
Sluiten