Inga Stoit
Inga Stoit Nieuws 25 jun 2018

De romcom op Netflix ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, is vreselijk awkward en ook oh-zó herkenbaar

To All the Boys I’ve Loved Before is een film over één van jouw grootste nachtmerries. Het gaat over die jongen waar jij een oogje op hebt, en hij komt dat te weten. Herken je dit vreselijke ongemakkelijke gevoel? Deze film draait er helemaal om.

Je bent stapelverliefd op een jongen maar je bent als de dood dat hij hier achter komt. Klinkt herkenbaar toch? Je houdt die gevoelens liever voor jezelf, maar in de Netflix romcom ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, blijkt dat onmogelijk. Deze film is een absolute must watch.

To All the Boys I’ve Loved Before

Het verhaal gaat over de zestienjarige Lara Jean. Zij schrijft brieven waar niemand iets van weet en dat wil zij graag zo houden. Deze brieven zijn voor de vijf jongens waar zij hopeloos verliefd op is. Peter, Kenny, Lucas, John en Josh.

Het is uiteraard niet de bedoeling dat de jongens deze brieven te zien krijgen, maar gek genoeg worden deze alsnog verzonden. En zoals je al raadt, brengt dit een behoorlijk ongemakkelijke situatie met zich mee.

To All the Boys I’ve Loved Before is vanaf 17 augustus te bewonderen op Netflix. Dit wordt een film die jij en je girlies willen zien.

Reageer op artikel:
De romcom op Netflix ‘To All the Boys I’ve Loved Before’, is vreselijk awkward en ook oh-zó herkenbaar
Sluiten