Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 19 jan 2016

Toe aan wat nieuws in huis? Dit zijn dé woontrends voor 2016

Zin om je huis helemaal op te frissen? Roomed.nl verzamelde dé interieurtrends voor dit jaar. Wat is nu helemaal hip en happening?

Slaapkamer

Er zijn verschillende trends voor in de slaapkamer. Eén daarvan is dat planten meer aandacht krijgen. Geen ruimte? Hang ze dan op aan het plafond. Wil je weten wat de andere trends zijn, bekijk dan hier nog meer slaapkamertrends.

Keuken

Dit jaar is het: weg met de rij bovenkasten. Én, je afzuigkap mag best een eye catcher zijn. De afzuigsystemen van tegenwoordig zijn ook gewoon te mooi om te verstoppen. Toch niet helemaal jouw ding? Kijk dan hier voor meer keukentrends.

Woonkamer

Een groene muur met bijpassende meubels en accessoires is práchtig. Groen is één van de trends voor in de woonkamer. Kies voor verschillende tinten groen, die je lekker met elkaar combineert.

Badkamer

Wat zijn ze mooi, de witte, metrotegels voor je badkamermuur. Kies voor de échte Franse uitstraling met donkergrijze voegen. Of kies een heel andere trend, als dat beter bij je huis past. Er zijn er namelijk genoeg.

LEES OOK: Haarinspiratie: deze knappe kapsels ga je in 2016 overal terug zien

Reageer op artikel:
Toe aan wat nieuws in huis? Dit zijn dé woontrends voor 2016
Sluiten