Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 28 okt 2019
Leestijd: 2 minuten

Ski liefhebbers opgelet! Tomorrowland komt weer met een winterfestival en dit wordt de vetste wintersportvakantie ooit

Het festival seizoen is misschien voorbij, toch hebben wij er nog eentje die je op jouw lijstje wil hebben. Dit jaar kwam Tomorrowland Winter voor het eerst naar de Franse Alpen. Gemist? Geen paniek. De succesvolle wintereditie komt ook in 2020 terug en geloof ons, dit wil je niet missen.

Wat maakt een weekje wintersport compleet? Juist de vele drankjes en dansjes tijdens de après-ski. Maar wij weten iets dat véél en dan ook véél beter is dan après-ski.

Tomorrowland Winter editie komt terug in 2020

De winter editie was met ruim 25.000 bezoekers een groot succes en daarom keert het festival terug. Het Franse dorpje en skigebied Alpe d’Huez wordt van 14 tot 20 maart 2020 weer omgetoverd tot één groot festivalterrein met toffe pistes en verschillende podia. Hier kan jij samen met je vriendinnen als ski en festival liefhebber helemaal losgaan.

De line-up

De line-up voor maart 2020 is inmiddels bekend en het ziet er veelbelovend uit. Jij kan samen met duizenden anderen helemaal uit je dak gaan op de beste nummers van Martin Garrix, Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vega & Like Mike en Lost Frequencies.

Tickets

Als bezoeker van Tomorrowland Winter ontvang jij een bracelet waarmee alles geregeld is, van toegang tot de pistes tot het betalen van eten en drinken. Wil jij dit te gekke muziekfestival meemaken? Dan regelt Sunweb de volledige pakketreis. Je kan pakketen scoren voor vier dagen of ga door tot het einde en haal het pakket van zeven dagen. We hebben er nu al zin in.

Klik hier voor meer informatie over de wintereditie van het beroemdste dancefestival en ontdek wanneer jij jouw tickets kan scoren.

Tomorrowland Winter powered by Sunweb

Na het succes van vorig jaar zijn we terug! Ervaar Tomorrowland in een totaal nieuwe omgeving en tijdens het meest magische seizoen van het jaar … Winter. Ontdek de prachtige bergen en het dorp Alpe d’Huez, waar alleen de bezoekers van Tomorrowland toegang hebben.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
Ski liefhebbers opgelet! Tomorrowland komt weer met een winterfestival en dit wordt de vetste wintersportvakantie ooit
Sluiten