Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 13 mrt 2018

Voor op je bucketlist: in 2019 kun je naar Tomorrowland Winter voor de vetste wintersportvakantie ooit

Zet nóg maar een festival op je eeuwig groeiende nog te bezoeken-lijstje, want volgend jaar vindt Tomorrowland Winter in de Franse Alpen plaats. Terwijl jij lekker aan het wintersporten bent kun je gewoon een festivalletje meepakken. En geloof ons, dat is nog véél beter dan après-ski.

Tomorrowland is al een groot succes, maar Tomorrowland Winter in de bergen wordt waarschijnlijk helemaal fenomenaal. Nu de organisatie heeft besloten om een winters festival op te zetten is het klaarzitten om kaartjes te kopen. Grote kans dat jij en je besties hierbij willen zijn.

Tomorrowland Winter in de Franse Alpen

Van 13 maart tot en met 15 maart 2019 wordt het stadje Alpe d’Huez omgetoverd tot een waar paradijs. Tijdens die dagen kun je feest vieren op bijna 2000 meter hoogte. Er is plek voor maar liefst 30.000 muziek- (én wintersport)liefhebbers en jij kunt erbij zijn.

Ticketverkoop van start

De line-up is nog onbekend, maar als je de reputatie van het festival een beetje kent weet je dat je (8 en 15) september vrij moet houden om tickets in handen te krijgen. Je moet wel een beetje kunnen doorpakken, want er zijn tickets voor vier en voor zeven dagen beschikbaar.

Het is tijd om je girlsquad te appen, want hallo: wie gaat er met jou mee naar dit vette festival? Wij kunnen niet wachten. Houd hun site in de gaten voor alle updates rondom Tomorrowland Winter.

Reageer op artikel:
Voor op je bucketlist: in 2019 kun je naar Tomorrowland Winter voor de vetste wintersportvakantie ooit
Sluiten