Emma Plasmans
Emma Plasmans | LinkedIn Life 11 aug 2020

Ijskoffieliefhebbers opgelet: HEMA heeft een heuse tompouce-ijskoffie (!)

HEMA staat allang niet meer bekend om alleen maar de welbekende rookworsten of de tompouce. Ze komen met steeds meer verrassende en bijzondere dingen. Ook deze keer, dus hold your horses: na de tompoucevlaai en de rookworst chips, komt HEMA nu wel met iets heel bijzonders. Een heerlijke tompouce-ijskoffie.

Ga jij ‘m vandaag nog scoren?

Tompouce-ijskoffie

Ja, je lees het echt goed: onze twee favorieten, de tompouce en ijskoffie, samengevoegd. Hoe lekker wil je het hebben? De ijskoffie van de HEMA is voorzien van – je raadt het al – ijskoffie, een zoete tompouce donut, en een flinke dot slagroom. Om het feest af te maken zitten er als kers op de taart ook nog spekjes op. Laten we trouwens de discodip niet vergeten.

Geplaatst door HEMA Culemborg op Vrijdag 24 juli 2020

Andere varianten

Is een tompouce nou niet helemaal je ding? Maar ben je wel gek op ijskoffie? Goed nieuws. HEMA heeft ook twee andere soorten smaken aan de ijskoffie toegevoegd. Wellicht is de nieuwe ijskoffie aardbei of de ijskoffie stroopwafel een veel beter alternatief voor je. Daarnaast heb je natuurlijk altijd nog de optie om voor de ‘normale’ ijskoffie te gaan. Maar zeg nou zelf, hoe leuk is om het deze andere smaken geproefd te hebben?

Je begrijpt dus wat je te doen staat. Ren naar de HEMA toe en bestel zo’n lekkere speciale ijskoffie. Je scoort ze al voor €3,75 en het leuke is: take-away is nog goedkoper. Perfect met dit lekkere weer.

Zelf ijskoffie maken?

Wil je met deze hitte graag zelf ijskoffie maken? Dat kan. Het enige wat jij nodig hebt is espresso, melk en ijsblokjes. Hier staat precies uitgelegd hoe je de perfecte ijskoffie maakt. Succes!

Lees ook: Yummy – HEMA verkoopt rookworst chips (!)

Reageer op artikel:
Ijskoffieliefhebbers opgelet: HEMA heeft een heuse tompouce-ijskoffie (!)
Sluiten