Emma Plasmans
Emma Plasmans Life 11 jun 2020
Leestijd: 2 minuten

OMG – HEMA komt met een heuse tompoucevlaai

Fan van zowel tompouce als vlaai? En vind je kiezen tussen die twee ook altijd verschrikkelijk? Dan is dit je best day ever, want vanaf vandaag hoef je die keuze nooit meer te maken. HEMA komt namelijk met een heuse tompoucevlaai. Klinkt dat lekker, of klinkt dat lekker?

Tompouce is onze all time favorite, maar de vlaai kan er ook zeker wat van. Een combinatie van die twee – de tompoucevlaai – is best of both worlds, als je het ons vraagt.

Tompoucevlaai van HEMA

We kennen natuurlijk allemaal wel het typisch Nederlands taartje: de tompouce. De knapperige bodem, heerlijke bakkersroom in het midden en boven het zoet laagje roze fondant, loopt het water je al uit de mond? De klassieke tompouce is bij (bijna) iedereen geliefd, en nu komt HEMA ook nog eens een tompoucevlaai.

Deze overheerlijke vlaai bestaat uit een knapperige korst gevuld met witte en gele banketvulling. Uiteraard is deze vlaai overgegoten met de welbekende roze fondant. Ook fijn: je haalt makkelijk tien taartstukjes uit deze tompoucevlaai. Trommel dus al je vriendinnen op, om deze heerlijke vlaai met elkaar soldaat te maken. Of peuzel hem lekker in je eentje op.. Wij zeggen niets ;-).

Perfect voor een feestje

Ben jij binnenkort jarig of heb jij een leuk feestje op de planning staan? Zoek dan niet verder naar een taart en bestel deze overheerlijke tompoucevlaai. Wedden dat iedereen verkocht is wanneer zij deze taart proeven? Je kunt de tompoucevlaai hier bestellen. Je hebt de optie om hem thuis te laten bezorgen óf om de heerlijke tompoucevlaai gratis op te halen in de winkel.

Voor de echte fans

Liefhebbers van de tompouce opgelet, want bij HEMA vind je veel meer wat te maken heeft met dit taartje. Zo hebben ze een tompouceluchtbed in het assortiment en zelfs een USB-stick in de vorm van een tompouce.

Lees ook: Van red velvet koekjes tot cheesecake: 6 x zoete koolhydraatarme recepten

Reageer op artikel:
OMG – HEMA komt met een heuse tompoucevlaai
Sluiten