Nieuws 29 jan 2018 Yasmine Esser

Droombaan! Tony Chocolonely zoekt een chocolatier om nieuwe smaken te verzinnen

Ben jij een echt chocolade-monster? Iemand die het liefst de hele dag door chocolade eet, all day everyday? Dan is dit jouw geluksdag. Je hebt namelijk de kans om van je passie je beroep te maken. En wel bij ons favoriete chocolademerk Tony Chocolonely.

Als er één merk is dat altijd weer gruwelijk lekkere chocoladesmaken ontwikkelt is het wel Tony Chocolonely. En ook nog eens duurzaam en fair trade. Als chocolover vind je dit waarschijnlijk een heerlijk merk. En wat zou er meer fantastisch zijn dan werken voor dit briljante merk?

Tony Chocolonely Smaken verzinnen als beroep

Je droom om aan de slag te gaan bij Tony kan zomaar eens uitkomen. Want Tony Chocolonely zoekt een chocolatier om nieuwe smaken te verzinnen. Echt waar.

Als chocolatier mag je natuurlijk onwijs veel chocolade eten en het merk naar een hoger niveau tillen. Maar het beste is toch wel dat je nieuwe smaken mag verzinnen.

Of zoals in de vacature tekst staat: ‘Jij legt de basis voor alle nieuwe producten en smaken. Je ontwikkelt nieuwe recepturen en choco-creaties in Tony’s chocokeuken. Vervolgens beslis je samen met het New Product Team welke producten potentie hebben om verder te ontwikkelen.’ Mmm…

De vacature is al een paar dagen online, reageer daarom snel. Want wie wil er nou niet chocolade eten als beroep?

Reageer op artikel:
Droombaan! Tony Chocolonely zoekt een chocolatier om nieuwe smaken te verzinnen
Sluiten