Yasmine Esser
Yasmine Esser Love 10 okt 2018

8 x waarom we tóch een zwak voor Tony Junior hebben gekregen in Expeditie Robinson

Ja, ja, Donny Roelvink is natuurlijk de hottie van Expeditie Robinson (en daarvoor al van Temptation Island). Maar toch is er iemand anders uit het tv-programma die we maar niet uit ons hoofd krijgen. En dat is Tony Junior. Voor sommigen misschien onbegrijpelijk, maar wij hebben een zwak voor de dj gekregen.

We weten het, Tony Junior heeft zich niet echt populair gemaakt in de laatste aflevering van Expeditie Robinson. Want hij heeft hottie Donny Roelvink een naaistreek geleverd. Tony zorgde ervoor dat Donny eruit werd gestemd en verbaasde toen iedereen door zélf op te stappen. Wat natuurlijk betekende dat Donny had kunnen blijven.

Sinds aflevering 5 van Expeditie Robinson werd uitgezonden, hebben we weinig positieve dingen meer gehoord over Toon. En misschien hebben we een mening die jullie niet delen. Maar we kunnen er niets aan doen. Tony Junior is gewoon hot.

Om deze acht redenen hebben we een zwak voor Tony Junior.

1. Zijn stemgeluid is heerlijk

Kom op, alleen die stem geeft je toch al knikkende knieën?

2. Hij heeft een rauw randje

Bij Eilandpraat zaten Tony en Donny naast elkaar. Ze zagen er weer uit als zichzelf. Fris gewassen en inmiddels hadden ze ook weer goed gegeten.

Wat ons opviel: Donny is een knappe vent, maar met zijn perfect geschoren baardje en gespierde lichaam vonden we hem ineens wel erg gepolijst. Het was too much.

In tegenstelling tot Donny heeft Tony wél dat rauwe randje. Een randje waar we een enorm zwak voor hebben. Ja, hij is misschien het type man waarvan je weet dat hij niet perfect is. Maar dat is juist zo aantrekkelijk aan hem.

View this post on Instagram

Het zit erop. Ik vond het een waanzinnige ervaring maar ook een van de meest afschuwelijke. Ik heb geleerd en ingezien hoeveel ik van de mensen houd die dichtbij me staan. Heimwee is iets wat je niet kunt uitleggen als je het zelf niet voelt. Ik heb geprobeerd een goede kapitein te zijn en zoveel mogelijk bij te dragen aan het team. Het moment dat ik stopte was het moment dat ik niet meer 100% kon gaan voor het team, dan moet ik sterk zijn en zelf eruit gaan. Donny er eerst uit stemmen was een tactische move om mijn team in de meerderheid te houden. Donny had nog gewoon de kans om te blijven met een zwarte stem in de volgende ronde, maar ook hij wilde naar huis. Iedereen bedankt voor de mooie reacties! Donny en ik zijn gewoon nog vrienden hoor! T.

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

3. Hij heeft ook een romantische kant

Hij lijkt dan misschien alleen een ruige man, hij heeft ook een zachtaardige kant. Hij vertelde namelijk dat hij op Expeditie Robinson iedere avond de maan gedag zei, omdat zijn vriendin Maan heet. Dat hadden ze afgesproken. Ahh.

4. En een gevoelige kant

Want ja, we zagen hem ook emotioneel worden. Hij miste zijn vrienden, familie en vriendin heel erg en daar moest hij een traantje om wegpinken. Gevalletje: ruwe bolster, blanke pit.

5. Hij heeft een uithoudingsvermogen waar je u tegen zegt

Toch nog even over Donny, die hield het niet zo lang vol tijdens de opdracht met het paalzitten. Donny mag dan spierbundels hebben, Tony heeft uithoudingsvermogen. En ja, daar heb je uiteindelijk toch het meeste aan.

View this post on Instagram

nieuwe cover van de l’homo? 😂 #expeditierobinson

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

6. Hij is niet bang om de leiding te nemen

Kun je irritant vinden als je met hem op een onbewoond eiland beland, snappen we ook wel, maar verder is het best chill. In het dagelijks leven is het heerlijk als een man weet wat hij wil.

Als hij zegt hoe hij dingen zou doen en initiatief neemt. Om nog maar te zwijgen over hoe dat van pas komt in de slaapkamer.

7. Hij heeft een goede band met zijn vader

Ze hebben zelfs hetzelfde kapsel.

View this post on Instagram

two times Tony Pepperoni 😂

A post shared by TONY JUNIOR (@tonyjuniorofficial) on

8. En eh, bonuspunten voor het feit dat hij muziek maakt

Dat nieuwe nummer met Niels Geuzenbroek is best lekker (vooral het refrein dan)

Dit wil je ook lezen denken we: Er zou waarschijnlijk heel iemand anders meedoen aan Expeditie Robinsontony junior expeditie robinson

Reageer op artikel:
8 x waarom we tóch een zwak voor Tony Junior hebben gekregen in Expeditie Robinson
Sluiten