Renée
Renée | LinkedIn Life 4 okt 2018

Er zou waarschijnlijk heel iemand anders meedoen aan Expeditie Robinson

De teams zijn samengesteld – en worden vanavond waarschijnlijk omgegooid -, de captains gekozen en de eerste duels zijn gespeeld. Dat betekent natuurlijk dat Expeditie Robinson weer is begonnen. Maar wist je al dat in plaats van Tony Junior waarschijnlijk heel iemand anders mee zou doen?

Tony Junior maakt Expeditie Robinson stiekem wel met zijn rol als kapitein van Kamp Noord en zijn lichtelijk bazige gedrag. Maar het had waarschijnlijk niet veel gescheeld of hij had überhaupt niet op de Filipijnen gezeten.

Is Tony Junior een reserve voor Expeditie Robinson?

Onlangs interviewde mannenblad FHM Tony Junior over onder andere zijn deelname aan Expeditie Robinson. Lees het maar eens met je vriendinnen en je wordt het al snel met ons eens:

Het opvallendste citaat is dat hij maar twee dagen had om zich voor te bereiden. Huh, maar Famke Louise heeft een hele survivalcursus gedaan. Waarom is er zo’n verschil?

Tja. Dan kan het bijna niet anders zijn dat Tony Junior op de reservelijst stond. Toch?

Wie zou er meedoen?

Wie de persoon is die dan heeft afgezegd weten we niet en komen we waarschijnlijk ook niet te weten. Stiekem is het helemaal niet erg, want Tony is een toffe kandidaat die absoluut Robinson waardig is.

Zijn deelname komt niet helemaal uit de lucht vallen, want eigenlijk zou hij vorig jaar al één van de kandidaten zijn. ‘Dit jaar stond ik ook weer op de lijst, maar ik hoorde heel lang niks dus ik ging er niet meer vanuit. Totdat ik werd gebeld met de vraag of ik over twee dagen naar Robinson wilde vliegen.’

De DJ heeft daarom zich totaal niet kunnen voorbereiden op het avontuur. Ben je nu ook zo benieuwd hoe lang hij het dan volhoudt op het onbewoonde eiland? We komen er misschien snel genoeg achter.

Spoiler alert:

Spoiler alert: deze Expeditie Robinson 2018 kandidaten halen de finale waarschijnlijk niet

FHM

Reageer op artikel:
Er zou waarschijnlijk heel iemand anders meedoen aan Expeditie Robinson
Sluiten