Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 6 mrt 2018

Hoera voor bakklunsen! Deze Tony’s Chocolonely taart koop je in de winkel en hoef je dus niet zelf te maken

Leuk hoor, zo'n heerlijke Tony's Chocolonely taart. Met recept en al. Maar wat doe je als je wél de taart wilt maar absoluut niet kunt bakken? Maak je geen zorgen, daar is nu de oplossing voor. Je kunt 'm gewoon kopen.

Als je liever iets koopt dan het zelf in elkaar knutselt (goh, herkenbaar…) is er goed nieuws. Je kunt ook de Tony’s Chocolonely taart bemachtigen. Niemand minder dan de Bijenkorf heeft een heerlijk taartje aan het assortiment toegevoegd.

Tony’s Chocolonely taart van de Bijenkorf

Om te vieren dat de taartservice niet alleen in de winkel maar ook online verkrijgbaar is heeft de Bijenkorf de mooie taart bedacht. Met de limited edition reep hebben ze een prachtige Tony’s Chocolonely taart gemaakt die van nu online kunt bestellen en in de winkel ophaalt.

Nieuwe Tony’s reep

Niet geheel onbelangrijk: hoe smaakt de taart eigenlijk? We hopen dat je van citroen houdt, want de reep bestaat uit 32% melkchocolade, meringue en citroen. De taart zelf kost 12,95 euro en haal je dus op bij de Meesterbanketbakker in de Bijenkorf in Amstelveen, Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Nodig je vriendinnen maar uit voor een heerlijke paasbrunch, want dit taartje moet natuurlijk op tafel komen.

Reageer op artikel:
Hoera voor bakklunsen! Deze Tony’s Chocolonely taart koop je in de winkel en hoef je dus niet zelf te maken
Sluiten