Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 10 apr 2018

Ren snel naar Appie: Er ligt een nieuwe smaak Tony’s Chocolonely in de schappen

De zomer is nog niet eens begonnen, maar het is nu al legendarisch. Tenminste, als je gek bent op chocola en piña colada. Waarom? De Tony's Chocolonely wit kokos ananas reep is een feit en ligt nu in de schappen bij Albert Heijn.

Als je vanmorgen met het verkeerde been uit bent hebt gestapt maakt dit nieuws je ongetwijfeld een stuk vrolijker. Sinds gisteren is de Tony’s Chocolonely wit kokos ananas namelijk te vinden bij de Appie in jouw buurt.

Tony’s Chocolonely wit kokos ananas

Wat kun je verwachten van de piña colada-achtige reep? Op social media wordt het al mooi omschreven: romige witte chocolade met knisperende kokos en friszoete ananas, geïnspireerd op een piña colada, maar dan zonder alcohol.

Nu had alcohol de reep helemaal fantastisch gemaakt, maar hé: je kunt niet alles hebben in het leven. Het water loopt je zonder de alcohol waarschijnlijk ook al in de mond.

Niet vast in assortiment

Wees er in ieder geval snel bij als je deze goddelijke smaak in je mond wilt stoppen. De reep behoort tot de estafetterepen, en dat betekent dat het maar een half jaar in de winter ligt. Na de zomer wordt het stokje doorgegeven aan een nieuwe smaak.

Voor 3,19 euro is deze Tony’s reep van jou. Eén ding is zeker: je kunt er heerlijke Tony-taarten mee maken.

Reageer op artikel:
Ren snel naar Appie: Er ligt een nieuwe smaak Tony’s Chocolonely in de schappen
Sluiten