Renée
Renée | LinkedIn Life 28 sep 2018

Ziek in bed? Door deze Netflix films voel je je een stuk beter

Er moet iets in het water zitten, want zo’n beetje iedereen in Nederland is momenteel ziek. Maar maak je geen zorgen. Je voelt je nu misschien rot, dankzij deze top 10 Netflix films voel je je ietsje beter.

Want eerlijk is eerlijk, wat is nu eigenlijk de top 10 Netflix films van nu? Beautify zocht het voor je uit, zodat het jou geen tijd kost.

Top 10 Netflix films van september

Wel zo leuk: Beautify selecteerde nieuwe en oudere Netflix films voor deze top 10. Kun je zelf lekker kiezen welke film jij het kijken waard vindt.

1. Nappily Ever After

Violet Jones heeft alles. Een goede baan, veel te knappe vriend en een perfect leven. Maar wanneer hij haar niet ten huwelijk vraagt stort haar leven in en gooit ze het roer drastisch om.

2. Bella Donna’s

Drie vrouwen herdenken hun avontuurlijke vriendin door haar bucketlist te voltooien. En daar staat ook het vinden van de ware liefde op.

3. Sierra Burgess is a Loser

Wanneer een knappe jongen de verkeerde persoon smst, doet ze zich voor als dat meisje. Deze catfish actie kan nooit lang goed gaan…

4. Coco

De 12-jarige Miguel leeft voor muziek, maar dat is verboden door zijn familie. Hij moet zelf ontdekken waarom dat precies is en dat leidt tot een bijzondere reünie.

5. The Hitman’s Bodyguard

Het leven van een bodyguard is al spannend. Maar al helemaal als je de bodyguard bent van een huurmoordenaar die een flinke prijs op z’n hoofd heeft staan.

6. Like Crazy

Het klinkt perfect: een Brit en een Amerikaan worden stapelgek op elkaar. Door een kleine misstap worden ze echter van elkaar gescheiden.

7. That Awkward Moment

Drie vrijgezelle vrienden besluiten dat ze zoveel mogelijk leuke dingen doen nu ze vrijgezel zijn. Alleen duurt het niet lang voordat ze iemand vinden.

8. Tonio

Tonio komt op een gruwelijke wijze om het leven. Het leven van zijn ouders – hij is enig kind – verandert hierdoor drastisch.

9. The Place Beyond the Pines

Als Luke erachter komt dat hij een zoon heeft met zijn ex leidt hij een crimineel bestaan om hem te kunnen onderhouden. Maar dan botst hij met een politieagent.

10. Lucia de B.

Een ambitieuze parketsecretaris probeert Lucia de B. achter de tralies te krijgen. Zodra dat gelukt is komt er steeds meer bewijs dat dit onterecht is.

Liever films en series op Videoland kijken?

Klaar om te binge-watchen? Dit zijn de leukste series en films op Videoland

Reageer op artikel:
Ziek in bed? Door deze Netflix films voel je je een stuk beter
Sluiten