Renée
Renée | LinkedIn Life 29 okt 2018

Temptation Island en meer series die je NU kunt bekijken op Videoland

De wintertijd is dikke prima, want daardoor heb je geen reden meer nodig om ‘s avonds op de bank neer te ploffen om lekker een serie te kijken. Het aanbod is weer waanzinnig groot, waardoor Beautify met liefde de top 10 Videoland series van 2018 met je deelt.

Deze streamingdienst wordt in 2018 zeker gezien als een grote concurrent van Netflix. Maar welke Videoland series zijn het kijken waard? We zetten de leukste series voor je op een rij.

Top 10 Videoland series 2018

Videoland maakt eigen series, maar heeft ook de rechten van heel wat andere programma’s in handen. Er is genoeg kijkvoer voor een avondje bankhangen met de meiden. Kijk maar:

1. All You Need Is Love

De feestdagen naderen, dus wat is een betere manier om in de stemming te komen dan door All You Need Is Love te kijken? Robert ten Brink herenigt koppels en lijmt gebroken harten. Tissues in de aanslag en huilen maar.

2. Adam zkt. Eva VIPS

Eén van de Videoland series die je niet mag missen is Adam zkt. Eva VIPS. Tenminste, als je van realityprogramma’s houdt. In dit programma gaan Bekende Nederlanders naakt op zoek naar de ware liefde.

3. Expeditie Robinson

Expeditie Robinson gemist? Gelukkig staan de afleveringen ook op Videoland. Iedere week kijk je na de televisie uitzending de aflevering hier terug. Ook fijn: je kunt het seizoen van vorig jaar nog terugkijken.

4. Goede Tijden Slechte Tijden

Als je groot fan bent van Goede Tijden Slechte Tijden is dat Videoland abonnement aanschaffen helemaal geen verkeerd probleem. Deze gouwe ouwe mag natuurlijk niet ontbreken in de top 10 Videoland series van 2018.

5. Gooische Vrouwen

Gooische Vrouwen nog nooit gezien? Dan is dit de uitgelezen kans om het van voor tot achter te kijken. De avonturen van de vier vriendinnen uit het Gooi zijn te mooi om niet te zien.

Beste nieuws ooit: De makers van Gooische vrouwen brengen een nieuwe film uit

6. Peaky Blinders

Je hebt niet langer Netflix nodig om Peaky Blinder te kijken. Thomas Shelby en zijn criminele bestaan horen nu bij de Videoland series van 2018.

7. Goedele On Top

Psycholoog Goedele Liekens besprak iedere week met een Temptation Island kandidaat verschillende ongemakkelijke en seksgerelateerde onderwerpen.

8. The Blacklist

Een toffe serie om te bekijken met je lover is The Blacklist. In deze serie werkt een crimineel samen met de FBI om andere criminelen op te pakken die een gevaar vormen voor de samenleving.

9. Temptation Island VIPS

Videoland en Temptation Island VIPS gaan een beetje hand-in-hand. Dit programma is de reden waarom de Beautify redactie massaal op Videoland zit. In het programma gaan bekende stelletjes de verleiding aan. Overleeft hun relatie de temptation?

Dit waren de grappigste momenten van Temptation Island VIPS en ja de kraaien van Ruud horen daar natuurlijk bij

10. Ex On The Beach: Double Dutch

Negen sexy singles reizen af naar een paradijs, maar echt relaxen is er niet bij. Ze krijgen onverwachts bezoek: hun exen arriveren op het strand en dat betekent drama.

Wil je Videoland opzeggen? Dit is waarom je dat niet moet doen

Reageer op artikel:
Temptation Island en meer series die je NU kunt bekijken op Videoland
Sluiten