Top make-up artiest geeft Barbie een uniek uiterlijk

De klassieke schoonheid van Barbie maakt elke meisje hebberig naar nog een ander exemplaar. De lange blonde haren, blauwe ogen, roze volle lippen en het perfecte figuurtje. Echter heeft Barbie een metamorfose ondergaan die haar unieker maakt dan ooit. Allemaal te danken aan top make-up artist Pat MGrath.

Je zou het niet zeggen maar Barbie is alweer 56 jaar oud. Maar dit doet niets af aan haar gevoel voor stijl. Op dit het moment is ze zelfs heel uitgesproken.

Om Paris Fashion Week te vieren hebben de makers van Barbie samen met top make-up artist Path McGrath Barbie een nieuwe look gegeven zodat ze helemaal ready is voor de Fashion Week in Parijs.

Make-up artist van de Kardashians

Gek is het niet dat iedereen helemaal fan is van de nieuwe look van Barbie. Make-up artist Pat McGrath doet namelijk ook de make-up looks tijdens de shows van Givenchy, Prada en Dolce & Gabbana. Maar dat is nog niet het enige. Ze is ook de vaste make-up artist van alle Kardashian telgen. En we kunnen niet anders zeggen dat hun make-up altijd oogverblindend mooi en bijzonder gedaan is.

De vier nieuwe looks van Barbie zijn ontzettend gaaf, je favoriet kiezen is dan ook bijna een onmogelijke opgave. Hoogstwaarschijnlijk kan jij stiekem ook niet wachten om één van deze exemplaren toe te voegen aan je al tientallen jaren oude en grote verzameling:

Sparkly Badass Barbie

Septum Ring Barbie

Punk Barbie

Total Glam Barbie

Reageer op artikel:
Top make-up artiest geeft Barbie een uniek uiterlijk
Sluiten