Dit prachtige jurkje van Topshop gaat viral en ook jij wil hier de hele zomer in lopen

Topshop is dé winkel om naartoe te gaan als je op zoek bent naar nieuwe kleding voor je zomergarderobe. Keer op keer zien we influencers op Instagram in items van de winkel en ook nu is dat het geval weer. Het merk heeft een best-selling jurkje wederom in vijf verschillende kleuren gelanceerd en wij willen ze allemaal.

De Austin-jurk staat prachtig bij alle lichaamsvormen. Dankzij de verschillende uiteenlopende prints is er een Topshop-jurkje voor iedere stijl.

Viral Topshop jurkje

Vorige maand lanceerde Topshop het Austin-jurkje en deze ging vrijwel meteen viral. Menig influencer werd gespot in het gezellige zomer item en wij snappen wel waarom. Het is een super flatterend model dat perfect is voor de aankomende zomerdagen. Wij zien onszelf wel met onze vriendinnen op het terras zitten in dit mooie jurkje.

Gelukkig voor ons heeft Topshop het jurkje dus opnieuw gelanceerd in maar liefst vijf verschillende printjes. Ren dus snel naar de winkel om hier jouw exemplaar in een bloemenprint, polka dot, tie die of een groene satijn-jacquard te bemachtigen. Of je naar een festival gaat of naar een bruiloft, dit jurkje is een musthave voor de zomer.

Musthave jurkje voor de zomer

Goed, het is dus wel duidelijk waarom deze jurk in jouw garderobe moet hangen. Wat al helemaal fijn is, is dat het viral jurkje voor €52 te koop is. Draag ‘m in de zomer met zwarte laarsjes en in de winter met een leren jasje overheen en je bent klaar. Wees er snel bij want we verwachten dat het kledingstuk binnen no-time is uitverkocht.

Cosmopolitan

Reageer op artikel:
Dit prachtige jurkje van Topshop gaat viral en ook jij wil hier de hele zomer in lopen
Sluiten