Tortoiseshell: De nieuwe haarkleur die de ombré en balayage verslaat

De  ombré haartrend is alweer een tijdje passé, en de balayage verliest ook alweer de nieuwigheid. Maar hallo, daar is de tortoiseshell haartrend welteverstaan. Say what?! Hollywood heeft 'm al geadopteerd, maar ken jij 'm al? Lees verder wat deze trend precies inhoudt.

Tortoiseshell is een variant op de ombré. Het verschil? De kleuren zijn veel voller en warmer. Het gaat er vooral om welke kleuren er gebruikt worden in plaats van waar de kleuren in het haar worden geplaatst.

Het zijn gelukkig aardig wat kleuren die bij deze trend horen. Goudblond, kastanjebruin, mahonie, chocoladebruin, honingblond en nog meer van dit soort warme kleuren. De kleur is multi-dimensioneel wat betekent dat de kleuren in het haar geverfd worden in plaats van dat ze met folies in het haar worden gezet. Bij het verven worden de lichtere tonen aan de voorkant van het gezicht gezet, wat zorgt voor een extra heldere uitstraling.

Luxe lokken

Gisele Bündchen is een early adapter van de trend. Maar ook Khloé Kardashian en Jessica Alba zijn er al mee gespot. Al deze dames hebben een geweldige uitstraling door hun luxe uitziende lokken. Waar een ombré nog weleens massief of colourblocked aan kan doen is deze trend veel frisser en rommeliger.

Dus tortoiseshell of hoe je het ook wil noemen, wij zijn fan.

[full_width] [/full_width]

Reageer op artikel:
Tortoiseshell: De nieuwe haarkleur die de ombré en balayage verslaat
Sluiten