Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 16 mrt 2017

Haha! In deze nieuwe trailer van Despicable Me 3 ontmoeten we Gru’s broer

The Minions en Agnes hebben ons hart gestolen. Daarom is het ook zo fantastisch dat Despicable Me 3 er aan komt. We maken kennis met de broer van Gru. Daarom wil je deze nieuwe trailer vast heel graag zien:

YAY Minions, Agnes & de nieuwe broer

In de eerste film van Despicable Me zagen we dat Gru, Margo, Edith en Agnes uiteindelijk een happy family life leidden. In de tweede film maakten we kennis met super spion Lucy. Om nog maar niet te spreken over de gekke Minions spin-off die ons vertelde over de oorsprong van de gele wezens. Wij zijn fan.

Daarom zijn we ook zo blij met Despicable Me 3 die deze zomer in de bios te zien zal zijn. In deze film duikt de lang vermiste broer van Gru op: Dru. En ze zijn vreselijk identiek, afgezien van het feit dat Dru een weelderige haardos heeft.

Maak kennis met de broer van Gru

Sinds de tweede film lijkt het erop dat Gru’s carrière als geheim agent bij de Anti-Villain League niet geheel volgens plan is gegaan. Hij wordt dan ook ontslagen wanneer Balthazar Bratt vlucht.

Gru is in mineur. Tot zijn broer Dru contact met hem opneemt, die ook een schurk is. Dru overtuigt Gru om een overval te plegen. Wij zijn heel benieuwd wat Gru en de Minions voor ons in petto hebben. Op 28 juni dit jaar is de première. Voor nu zul je het nog even moeten doen met deze hilarische trailer:

LEES OOK: De 4 beauty lessen die we hebben geleerd vanuit onze favoriete films

Reageer op artikel:
Haha! In deze nieuwe trailer van Despicable Me 3 ontmoeten we Gru’s broer
Sluiten