Tessa Ponjee
Tessa Ponjee Life 11 apr 2019

De nieuwe trailer van Disney’s remake van The Lion King is fantastisch

We hadden al gehoord dat Disney bezig is met een live-action remake van The Lion King. Na een eerste korte teaser is er nu eindelijk een langere trailer uitgebracht van onze favoriete film ooit.

Eén ding is zeker: we gaan allemaal een traantje moeten wegpinken in de bioscoop.

Disney’s live-action remake van The Lion King

Als het aan ons ligt zouden we het liefst leven in Dinseyland Parijs want de Disney verhalen zijn stuk voor stuk fantastisch. The Lion King is voor heel veel mensen (ook voor ons) het favoriete verhaal van Disney en het was een kwestie van tijd voordat ook hiervan een nieuwe versie verscheen.

Officieel is de nieuwe film geen live-action remake, maar een photoreal animation (we kunnen ons voorstellen dat mensen in tijgerpakken proppen nogal lastig is), maar het komt op hetzelfde neer.

Trailer van The Lion King

Gisteren gaf Disney ons allemaal een cadeautje door de officiële trailer van film uit te brengen. In de trailer zien we hoe mega realistisch de hele film eruit komt te zien.

Daarnaast zien we de angstaanjagende Scar, maar ook de lieve Nala. Timon en Pumba maken ook hun rentree, wat vooral aan het einde van de trailer heel duidelijk in beeld komt.

Het is in ieder geval duidelijk dat de film de verhaallijn volgt van de oorspronkelijke versie van The Lion King. En ja, dat betekent dus weer tranen laten op dat stukje waar, nou ja, iedereen al-tijd moet huilen. Trommel je vriendinnen maar vast op want 19 juli kunnen jullie deze huilfilm in de bioscoop gaan bekijken.

Wil je tot die tijd genieten van een andere goede film? Misschien vind je een van deze films interessant.

Reageer op artikel:
De nieuwe trailer van Disney’s remake van The Lion King is fantastisch
Sluiten