Nathalie Marijnissen
Nathalie Marijnissen Life 21 nov 2019

De trailer van A Christmas Prince: The Royal Baby is hier en het is álles wat je vandaag wil zien

Kan jij ook geen genoeg krijgen van kerstfilms? Stop dan waar je mee bezig bent, want wij hebben hét beste nieuws dat je vandaag te horen krijgt. De trailer van dé kerstfilm A Christmas Prince: The Royal Baby is hier en we weten ook ein-de-lijk de releasedatum.

De eerste twee delen van A Christmas Prince zijn toch wel onze favoriete kerstfilms. Een vervolg was daarom alles wat we nodig hebben en we weten nu eindelijk wanneer we ‘m kunnen gaan kijken. Plan die meidenavond maar in, want het is sneller dan je denkt.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Geloof ons, alleen al het zien van de trailer van A Christmas Prince: The Royal Baby brengt jou in de kerststemming. Gelukkig voor ons, hoeven we helemaal niet meer lang te wachten tot we ‘m helemaal kunnen gaan zien.

Deel één en twee nog niet gezien? Dan we praten we je even snel bij. In de eerste film leerden we Amber kennen. Als undercover journalist vertrok ze naar het buitenland voor een primeur over een knappe prins. Eindstand raakten ze verliefd op elkaar en in het tweede deel gingen ze trouwen.

Waar gaat deel drie over?

In de derde film is Amber zwanger en worden zij en Richard het hemd van het lijf gevraagd over hoe zij de baby gaan noemen. Maar het lijkt er ook op dat de twee het maar niet eens zijn over hoe zij de baby gaan opvoeden. Krijgt het kind een normaal leven of wordt het de erfgename van het koninkrijk?

Maar dat is nog niet alles. Ze hebben ook nog te maken met een mysterie én Amber weet niet zeker of ze wel klaar is om zowel een koningin als een moeder te zijn. Deze heerlijke kerstfilm zit dus weer vol met een portie drama waar wij nooit genoeg van krijgen.

Te zien op Netflix

Het duurt niet lang meer, maar er is toch nog even geduld nodig. A Christmas Prince: The Royal Baby is vanaf 5 december te zien op Netflix. Heb je nog even de tijd om een A Christmas Prince marathon te houden met de meiden.

A Christmas Prince 3: The Royal Baby | Official Trailer | Netflix

It’s Christmas time in Aldovia, and a royal baby is on the way! Amber and Richard host royals from a distant kingdom to renew a sacred truce, but when the treaty vanishes, peace is jeopardized and an ancient curse threatens their family.

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen:

Reageer op artikel:
De trailer van A Christmas Prince: The Royal Baby is hier en het is álles wat je vandaag wil zien
Sluiten