Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 23 juli 2017

OH YES! DIT is de trailer van seizoen 2 van Riverdale en alles wat we tot nu toe weten

We klapten al in onze handen van vreugde toen we hoorden dat Riverdale een tweede seizoen zou krijgen. Dat dit tweede seizoen ook nog eens dit jaar verschijnt is al he-le-maal fijn. En het mooiste is, de eerste beelden zijn er al want de nieuwe trailer van seizoen 2 van Riverdale staat online. En, nog fijner, er zijn al heel wat fijne weetjes over seizoen 2 vrijgegeven.

Tromgeroffel voor de trailer:

En dit is niet alles. Er zijn ook al meerdere dingen verklapt door de cast. Het grootste nieuws is eigenlijk dat het erop lijkt alsof in seizoen twee er supernatural dingen gaan gebeuren. Riverdale is natuurlijk geïnspireerd op het stripboek “Afterlife with Archie” waarin Archie tegen een zombie-apocalypse vecht. En het lijkt erop alsof het supernatural terug te zien zal zijn op ons beeldscherm.

Daarnaast krijgen de spelers het flink voor de kiezen. Dit is wat we tot nu toe weten:

 • Jughead verliet zijn school en ging naar een andere school. In het nieuwe seizoen gaan we zien dat hij steeds meer zijn plek vindt op Southside High. Maar, hij wordt gedwongen om een kant te kiezen en dat is niet makkelijk.
 • Het is niet alleen school wat lastig is voor Jughead. Ook krijgt hij het moeilijk in zijn relatie. Jughead gaat veranderen maar Betty ook. Of de Bughead relatie daar tegen bestand is, is nog maar de vraag.
 • Bij Jughead zal de verandering ook voornamelijk komen door een nieuw karakter genaamd Toni Topaz, die Jughead meeneemt in de donkere wereld wereld van de Southside Serpents. Toni Topaz is een biseksuele vrouw. Of ze Jughead gaat verleiden weten we nog niet. Dat ze ook in de problemen gaat komen door de gang weten we al wél.
 • Dit seizoen komt ook Veronica’s ex in de serie. Nick St. Clair. En hij haalt het slechtste in Veronica naar boven
 • Er is ook nog leuk nieuws: Kevin vindt geluk in de liefde met een nieuw chickie
 • Ook heel fijn: in de eerste aflevering krijgen we al antwoord krijgen op de vraag wie Fred heeft neergeschoten
 • Kortom, er gaat veel gebeuren. Gelukkig is er geen haast want seizoen twee bestaat uit maar liefst 22 afleveringen in plaats van 13 zoals seizoen 1. Nog even geduld tot oktober, dan is Riverdale weer terug van weggeweest.

  – Naast Veronica’s vader Hiram Lodge komt ook haar ex Nick St. Clair, omgeschreven als een ‘bad boy’, naar Riverdale. ‘He brings out Veronica’s dark side, which I don’t think we really got to see in season 1,’ zei Mendes. En wees gewaarschuwd: Dark Veronica is een stuk donkerder dan Dark Betty, aldus de makers.

  Reageer op artikel:
  OH YES! DIT is de trailer van seizoen 2 van Riverdale en alles wat we tot nu toe weten
  Sluiten