Lotte Nijborg
Lotte Nijborg Nieuws 2 aug 2017

Eindelijk! De trailer van Penoza seizoen 5 is hier en je kunt ‘m hier kijken

Carmen is terug! Seizoen 5 van Penoza laat niet lang meer op zich wachten. En de allereerste bloedstollende beelden zijn eindelijk te bekijken want de allereerste trailer van Penoza seizoen 5 is hier.

Gister vertelden we al dat seizoen 1 t/m 4 vanaf nu iedere werkdag op NPO3 wordt uitgezonden zodat je helemaal bij bent als seizoen 5 begint. Je kan je daarom alweer helemaal wanen in de donkere onderwereld waarin Carmen van Walraven zich begeeft met haar kinderen en handlangers. Want als we afgaan op de trailer van Penoza seizoen 5 wordt het weer nagels bijten.

Iedereen die seizoen 1 t/m 4 wel helemaal uit zijn of haar hoofd kent, is natuurlijk super benieuwd naar het nieuwe seizoen. En nu al helemaal. Want op Facebook verscheen eindelijk een voorproefje met spannende, donkere beelden. En dit is ‘m dan: de nieuwe trailer van Penoza seizoen 5:

Welke conclusies we alvast kunnen trekken? Het lijkt erop of Carmen alles op alles zet om zoveel mogelijk geld binnen te halen zodat ze voor de rest van haar leven binnen is zodat ze kan stoppen. En ze lijkt daarvoor door niemand tegen gehouden te willen worden. Maar dat zal ook betekenen dat ze de nodige risico’s neemt.

Want zien we daar niet Storm, de vriend van dochter Nathalie op de grond liggen na een schietpartij? De politieman die het hulpje van Carmen is geworden en haar trouw bleef. De man met het goede hart. Zal hij overlijden door de keuzes die Carmen gaat maken? Terwijl het tegelijkertijd erop lijkt dat Nathalie weer zwanger is. Zal zij alleen overblijven?

Laat je nagels vast groeien want waarschijnlijk wil je ze er allemaal afbijten als je weer vol in het seizoen zit. Wij kunnen niet wachten. Nog 25 nachtjes slapen en dan begint het eindelijk. Ook al is het het allerlaatste seizoen, we gaan er volop van genieten.

En als je alle afleveringen nog even wil zien voordat je aan het nieuwe seizoen begint, wil je dit even lezen: Heerlijk! Je kunt alle Penoza-afleveringen gratis bingewatchen voordat het vijfde seizoen van start gaat

Reageer op artikel:
Eindelijk! De trailer van Penoza seizoen 5 is hier en je kunt ‘m hier kijken
Sluiten