Travel 16 feb 2018 Lianne Görtz

Reizen saai? Deze tram inclusief silent disco in Rotterdam maakt er een feestje van

Als je onderweg bent naar je werk of school, dan kijk je er ongetwijfeld niet naar uit om de trein, bus of tram in te stappen. De tijd lijkt maar niet voorbij te gaan. Maar dat het ook anders kan, bewijst deze tram die binnenkort in Rotterdam rondrijdt.

In Rotterdam kun je binnenkort namelijk instappen in een tram die er op het eerste gezicht misschien niet heel veel anders uitziet dan alle andere trams. Maar niets is minder waar.

Tram met silent disco in Rotterdam

Oke, de buitenkant is felgeel. Dat is wel al een verschil. Maar het gaat zich voornamelijk om wat er in die tram af gaat spelen. Daar vind je namelijk een silent disco. Terwijl de fijne deuntjes van dj Fela Donker in je oren te horen zijn, kom jij op de plek van bestemming.

Helaas blijf die tram niet voor altijd in Rotterdam. Speciaal voor Het Geheime Tuin festival in Delfshaven brengt deze tram bezoekers van Rotterdam Centraal naar dit festival. Een feestritje kost maar 6 euro en kun je alleen nog maar bijwonen op 17 en 24 februari. Hier koop je tickets.

Wordt een ritje met het openbaar vervoer toch nog een keer een leuke reis. Je zou bijna willen dat het ritje langer zou duren.

Reageer op artikel:
Reizen saai? Deze tram inclusief silent disco in Rotterdam maakt er een feestje van
Sluiten