Lianne Görtz
Lianne Görtz Travel 28 september 2017

Traveljunkies: Je kunt nu 21 dagen de wereld over reizen voor minder dan 1.500 euro

Nu de zomer officieel voorbij is en je alweer wat werk- of studieweken erop hebt zitten, verlang je ongetwijfeld weer naar een nieuwe trip. Eentje die je dit keer eens verder van huis brengt, want de Spaanse kust heb je nu wel gezien. Wat dacht je van een reis die je in 21 dagen naar zes steden over de hele wereld brengt? Het kost in ieder geval geen drol.

Wat houden we toch van reizen. Het liefst gaan we iedere maand even weg om niet te hoeven denken aan alles wat er van ons verwacht wordt. Helaas is onze bankrekening daar niet super blij mee. Alhoewel, van deze reis springen alle partijen een gat in de lucht.

21 dagen, zes steden

De Amerikaanse website Airfare Spot heeft namelijk een complete reis samengesteld waar je in minder dan een maand de hele wereld over reist. Ideaal voor iedereen die in korte tijd iets van de wereld wil zien voor weinig geld. De reis begint in New York en voert je via vier andere steden naar Hawaï. Omdat wij beginnen in Nederland, hebben we voor het gemak nog vier dagen extra voor je in New York gepland:

10 november vertrek je van Amsterdam naar New York
14 november vertrek je van New York naar Parijs
18 november vertrek je van Parijs naar Abu Dhabi
22 november vertrek je van Dubai naar Singapore
24 november vertrek je van Singapore naar Sydney
27 november vertrek je van Sydney naar Honolulu
30 november vertrek je van Honolulu naar New York
1 december vertrek je van New York naar Amsterdam

Ontdek verschillende steden

Zoals je ziet, kun je niet wekenlang op ontdekkingsreis door alle steden. De trip is zo gemaakt dat je wel genoeg tijd hebt om je een goed beeld te vormen van het land en de stad. Dat is natuurlijk wel zo fijn als je er dan toch eenmaal bent.

Goedkoop op wereldreis

Een rib uit je lijf is het vaak, als je echt graag iets van de wereld wil zien. Maar het reisschema van Airfare Spot bewijst maar weer dat dat helemaal niet zo hoeft te zijn. In totaal ben je 1498,81 euro kwijt aan alle vluchten bij elkaar. Dan heb je natuurlijk nog geen plekje om te slapen, maar ook dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Denk bijvoorbeeld aan Airbnb of ga op zoek naar fijne hostels.

Houd er wel rekening mee dat de prijzen van de vluchten snel kunnen veranderen. Shoot! Hup, je bankpas erbij pakken en boeken die hap.

Hier wil je ook naartoe: Bucketlist! Deze roze reisbestemmingen zijn helemaal perfect

Reageer op artikel:
Traveljunkies: Je kunt nu 21 dagen de wereld over reizen voor minder dan 1.500 euro
Sluiten