Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Beauty en Style 1 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

Beautify adventskalender #1: Win een Treatwell-voucher van 150 euro

Het is december en dat betekent een maand vol feest. Natuurlijk dit jaar iets anders dan we gewend zijn, maar daarom niet minder leuk. En om de countdown naar kerst extra leuk te maken, hebben we een verrassing voor je. Beautify geeft namelijk iedere dag (herhaal: IEDERE DAG) van december een te gekke prijs weg in de Beautify Adventskalender. Wil je winnen? Lees dan snel verder.

Vandaag krijg je 24 uur lang de kans om een voucher van 150 euro van Treatwell te winnen.

Winnen op 1 december: Treatwell-voucher 150 euro

Het is 1 december en daarmee is het feestseizoen officieel geopend. Sinterklaas, kerst, oud en nieuw: genoeg om naar uit te kijken. En om deze mooie maand nóg wat specialer te maken, geven we op Beautify ie-de-re dag een geweldige prijs weg uit onze Beautify Adventskalender.

We trappen af met een voucher van Treatwell van maar liefst 150 euro. Het perfecte cadeautje voor jezelf in het kader selfcare. Al kan je het natuurlijk ook weggeven, om iemand anders mee te verrassen. Je kunt de voucher inleveren bij ruim drieduizend salons in heel Nederland. Of je nou gaat voor een kappersbehandeling, of zin hebt in een fijne massage: it’s up to you.

Over de voucher

Je kunt de voucher dus besteden voor het online boeken van beauty- en wellnessafspraken op de site én in de app. Het chille aan een voucher is dat je het in één keer kunt besteden, óf in gedeelte op kunt maken. Good to know: je kan er géén andere voucher van kopen, maar dat hoeft vast geen probleem te zijn.

Hoe je kans maakt op de voucher? Heel simpel. Ga naar onderstaande post op ons Instagram-account en volg de stappen. Het enige wat je hoeft te doen is een vriend(in) taggen en het account van ons én Treatwell volgen. Om extra kans te maken, kan je de post nog delen in je Stories. De winnaars worden morgen al bekendgemaakt, dus hurry up.

 

Reageer op artikel:
Beautify adventskalender #1: Win een Treatwell-voucher van 150 euro
Sluiten