wpk-admin
wpk-admin Uncategorized 15 jun 2018

Vriendinnenreisje! Voor €87 maak je een prachtige treinreis langs de Amerikaanse westkust

Amerika is fantastisch. Maar een vakantie is natuurlijk nog veel leuker als je al je liefste vriendinnen meeneemt. Beautify heeft in ieder geval een briljante tip voor iedereen die de westkust wil bekijken. Neem de trein, dat is spotgoedkoop.

Iedere dag vertrekt er namelijk een trein die je langs de mooiste plekjes van de westkust van Amerika rijdt. Dit ritje kost je maar 87 euro. En het leukste? Het wordt de mooiste treinrit van Amerika genoemd.

Treinreis langs de westkust van Amerika

Denk je alleen nog maar: tell me more? Dan geven we je bij dezen meer informatie. Je kunt namelijk mee met de Amtrak Coast Starlight Train. Deze trein vertrekt dagelijks en begint in Seattle.

Tijdens deze treinreis langs de westkust van Amerika zie je in 35 uur onder andere Portland en Sacramento voordat je eindigt in Los Angeles. Legendarisch.

Mooiste uitzichten

Het mooiste uitzicht heb je gewoon vanuit je treinraam. De rit brengt je namelijk langs bergen, valleien en zelfs de Pacifische Oceaan. Zorg ervoor dat je genoeg geslapen hebt, want de dertig bestemmingen wil je natuurlijk wel gezien hebben. Hier gaan jij en je vriendinnen het nog héél lang over hebben.

Prijs van deze fantastische reis

Je hebt het goed gelezen: de prijzen beginnen van 87 euro. Dat kan trouwens ook zo oplopen tot 275 euro als je graag een eigen bed en raam wil. Maar hé, dan heb je ook wat. Aan boord is er ook een heuse wijn- en kaasproeverij, dus vervelen is er niet bij.

Reageer op artikel:
Vriendinnenreisje! Voor €87 maak je een prachtige treinreis langs de Amerikaanse westkust
Sluiten