Yasmine Esser
Yasmine Esser Life 31 aug 2016

Treinreizigers opgelet! Je kunt nu écht reizen in de Zweinsteinexpress

Wilde je altijd al eens opstappen op perron 9 3/4 om een ritje te maken in de Zweinsteinexpress? Samen met Harry, Ron en Hermelien om onderweg Smekkies in alle Smaken te eten. Nou, dan hebben we héél goed nieuws. Je kunt namelijk echt meerijden met de Zweinsteinexpress.

Je kon de trein eerder al bewonderen in Londen, tijdens een gigantische Harry Potter-tentoonstelling in de Warner Bros. Studio’s. Maar wat nu kan is veel beter dan alleen maar kijken.

Als je een Harry Potter fan bent, kun je waarschijnlijk je geluk niet op. Want een ritje in de Zweinsteinexpress is dichterbij dan ooit.

Oké, het is nog steeds niet om de hoek. Het is namelijk op het Harry Potter Festival – ja, we herhalen Harry Potter Festival! – in Chestnut Hil, Philadelphia, in de Verenigde Staten.

Rijden in de Zweinsteinexpress

Het festival belooft overigens echt fantastisch te worden. Want kijk nou, zelfs de locatie, op het Chestnut Hill College, is al betoverend. Verder is er een Zwerkbaltoernooi, heel veel boterbier en zijn er nog veel meer magische dingen om te doen.

#quidditch #harrypotterfestival #harrypotter #gryffindor

A photo posted by Amy Marie (@muggleamy) on

#quidditch #harrypotterfestival #harrypotter #gryffindor

A photo posted by Amy Marie (@muggleamy) on

En het beste is dat je naar het festival kunt komen in de Zweinsteinexpress. De regionale treindienst heeft dat geregeld. En aan boord zijn er allemaal Harry, Hermelien, Ron en Perkamentus look-a-likes.

Mocht je zin, geld en tijd hebben om naar de States te gaan, het magische festival is van 21 tot 22 oktober in Chestnut Hill. Mocht je dat niet redden, misschien kunnen we een actie starten om de Zweinsteinexpress naar Nederland te halen. Wedden dat iedereen dan met de trein gaat?

Vond je dit artikel leuk? Misschien wil je dit dan ook lezen: Trend: Bijzondere festivals overal en we like it

Reageer op artikel:
Treinreizigers opgelet! Je kunt nu écht reizen in de Zweinsteinexpress
Sluiten