Trend alert: heb jij al make-up producten in bolvorm?

We zien het de laatste tijd steeds meer. Allerlei make-up producten in een schattige bolvorm. Maar wat is nou het voordeel aan een bolvormig product? Wij vertellen het je.

Hoe het begon

Het begon allemaal met het schattige lippenbalsempje in dat leuke ronde vormpje. Maar, steeds meer make-up producten zijn nu te verkrijgen in de bol vorm. Blushes, highlighters en bronzers, allemaal zijn ze te vinden in het ronde vormpje. Het ziet er niet alleen super cute uit, ook is deze vorm van make-up ideaal. Make-up artiest Molly R Stern is al groot fan van de bolvormen. Stern is onder andere make-up artiest voor Lily Collins en Reese Witherspoon.

Handig aanbrengen

Stern vind de bolvormige make-up heel fijn, aangezien je de producten precies kan gebruiken op een specifiek deel van je gezicht. Zo zegt Stern: ‘Om bijvoorbeeld een mooie glow aan te brengen, kan je perfect overweg met een bolvormige bronzer. Zo kom je beter aan de onderkant van je jukbeenderen, daar waar een make-up kwast niet altijd het gewenste effect geeft. Een bolvormige blush kun je juist gemakkelijk aanbrengen op de appeltjes van je wangen, waardoor je blush heel natuurlijk oogt.’

Maar, berg je make-up kwasten nog maar niet op want je hebt ze nog zeker nodig. ‘Een goede set kwasten is nog steeds een echte musthave voor het blenden van je make-up’ zegt Stern.

bolvorm producten waar wij gek op zijn:
EOS lip balm

Benefit blush

Ciaté bronzer

Reageer op artikel:
Trend alert: heb jij al make-up producten in bolvorm?
Sluiten