Zara Bircan
Zara Bircan Beauty & Style 17 januari 2020

De enige panty’s die je deze winter als een ware modemeid wil dragen

In de kou deze winter willen we het liefst drie lagen kleding aan voor we de deur uitstappen. Maar als je toch nog dat ene leuke jurkje aan wilt, is een panty met patroon helemaal wat voor jou.

Deze tip zorgt ervoor dat jij zelfs in de winter je leukste kleding kan aantrekken. Binnenkort wil je bijna niet meer terug naar de spijkerbroeken.

Panty’s met patronen

Scandinavische kledingmerken zoals Ganni kwamen met deze creatieve oplossing voor hun nog koudere winters. En wij zijn hen daar helemaal dankbaar voor, want ook wij genieten nu van warme benen in de kou. Panty’s met patronen zijn net zo stijlvol als een normale panty en uiteraard met al je favoriete kleding te combineren.

Het past onder elke outfit

Rokjes, jurkjes, blazers en uiteraard de winterjassen. Je leukste kleding draag je in de winter lekker door. Een outfit samenstellen wordt ook gelijk een stuk makkelijker. Wij kunnen niet wachten om hier een simpele trui of hoodie bij te dragen.

Kleur, kleur en nog meer kleur

Toe aan meer kleur? Dat komt goed uit. Een panty met een kleurpatroon is precies wat je nodig hebt om je outfit leuker te maken. Wees dus niet bang om extra op te vallen met een oranje, blauwe of rode panty. Zo komt deze geruite panty van Bonnie Doon zó in onze winkelmand terecht.

Je hoeft niet een heel gek patroon te kiezen om je benen warm te houden deze winter. Wil je iets simpelers, ga dan voor een gestippelde panty van Fiore Encore.

Lees ook:

Reageer op artikel:
De enige panty’s die je deze winter als een ware modemeid wil dragen
Sluiten