Trendalert: 11 x geweldige haar en make-up trends voor de herfst/winter 2015

We kunnen er bijna niet meer om heen, het einde van de zomer. Maar niet getreurd, een nieuw seizoen brengt nieuwe trends. En wat zijn ze weer afschuwelijk mooi.

[one_half][/one_half] [one_half_last][/one_half_last]

1. Berry lippen

Van semi-matte cranberry lips tot after-hours blackberry black. Tip: Heb je een donkere huid? Kies dan voor de donkere versie voor een sophisticated look.

[full_width][/full_width]
[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

2. Accessoires

Accessoires mogen ook deze herfst niet ontbreken. Denk aan haarbanden, haarkammetjes, grote klippen en strikjes. Handig voor een eventuele bad hairday en natuurlijk heel stijlvol.

[one_half][/one_half] [one_half_last][/one_half_last]

3. Twinkle Eyes

Glitter all over the place. Deze trend mag nu ook vóór oud & nieuw. Dichtbij je wimperrand is de veiligste plek om de glitters aan te brengen maar natuurlijk over het hele ooglid is eigenlijk de bedoeling.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

4. Uitgeveegde nagels

Qua nagels gaat het allemaal om vegen. Kies voor een lichte kleur over je eigen nagelkleur heen, of voor lichte smalle veer-achtige strepen over donkere lak.

5. Prachtige paardenstaarten

De paardenstaart op de foto is misschien niet voor naar het werk, maar de bedoeling van deze trend is om een paardenstaart te maken die opvalt. Heel messy en rommelig, of juist heel strak en stijl. Het mag allebei.

6. Smokey grijze ogen

Grijs is het moderne bruin deze herfst/winter. Gebruik een grijze eyeliner onder je ogen, of kies voor een grijze (eventueel metallic) oogschaduw die je aanbrengt op je ooglid en uitveegt. Grijs is minder heftig dan zwart, waardoor je deze smokey eye prima overdag kunt dragen.

7. Wet-look haar

De wet-look is niet nieuw meer, maar komt wel met een twist deze herfst. Het gaat namelijk niet om de natte ‘net uit de douche’ lokken, maar er wordt voor dit seizoen ook textuur aangebracht. Denk aan rommelige waves bijvoorbeeld. Ook hebben we gezien dat de wet-look werd gedragen in een losse paardenstaart, of in een fijne updo.

8. Disco Nagels

Je nagels mogen schitteren deze herfst. Grove glitters, maar ook metallic lak was te zien. Die glitters kun je combineren met een donkere lak maar ook prima over een basecoat heen om het iets rustiger te houden.

9. Sexy rode nagels

Een andere nageltrend is het sexy rood. Rood is één van dé kleuren voor deze herfst en winter. Ondanks dat rood nooit weg is geweest, zagen we ‘m niet altijd terugkomen op de catwalk. Maar nu is het klassieke rood de nieuwe favoriete kleur en sexier dan ooit.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

10. Color-Pop ogen

Totaal het tegenovergestelde van de grijze smokey: de color pop. Oftewel, laat kleur op je ogen zien. Dat kan over je gehele ooglid, of bijvoorbeeld alleen in je ooghoek. De kleuren die gebruikt zijn, hebben allemaal metallic in zich. Zoals koper, goud en zelfs metallic paars.

[one_half][/one_half][one_half_last][/one_half_last]

11. Knotted & Twisted

De knot is terug. Voor overdag mag ‘ie best een beetje rommelig zijn. Heb je een diner, een etentje of andere gelegenheid? Steek ‘m dan chique op en werk alle uitstekende plukjes weg.

Reageer op artikel:
Trendalert: 11 x geweldige haar en make-up trends voor de herfst/winter 2015
Sluiten