Trendalert: de baby hairdo’s, durf jij het aan?

Ga er maar even voor zitten, want er is weer een nieuwe trend gespot. De baby hairdo's. Wat? Gelukkig hebben we het hier niet over een krulletje vastplakken op je voorhoofd, maar wel over bijna soortgelijke dingen.. Hm..

[one_half][/one_half][one_half_last]De baby bob
De baby bob wordt nu overal op de catwalk gespot. Het verschil met de originele bob? Het is wat speelser en zéker niet helemaal strak geknipt. Bob’s tienerdochter dus.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]De baby pony
Ja, we zijn er nog niet, want naast de baby bob is daar ook de baby pony. Alsof je met je plastic schaar je haar zelf hebt geknipt op vierjarige leeftijd. En toch is het helemaal in. Durf jij het aan?[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]De baby highlights
Met baby highlights doelen we op hele zachte highlights in het haar die je bijna niet ziet zitten. Toch geeft het het haar net iets extra’s. Alsof je als kindje een middagje in de zon hebt zitten spelen.
[/one_half_last]

[one_half][/one_half][one_half_last]Staartjes
Niets zegt meer kind dan twee staartjes. Speels, vrouwelijk en edgy tegelijk. Wel raden we aan de look te combineren met een klassieke outfit om het speelse haar uit te balanceren.[/one_half_last]

Reageer op artikel:
Trendalert: de baby hairdo’s, durf jij het aan?
Sluiten