Renée
Renée | LinkedIn Nieuws 20 jun 2018

Blondies opgelet! Dit zijn de mooiste haartrends voor blondines die je wil proberen

Blondies opgelet, want het is hoog tijd dat we de trends van dit jaar op een rij zetten. Want of je nu al blond haar hebt of een kappersbezoek in de agenda hebt staan, het is wel zo fijn om de nodige inspiratie op te doen. Beautify zet de trends voor blond haar in 2018 op een rij.

Heb je echt meer plezier in het leven als je blond haar hebt? Wie weet. Beautify is in ieder geval de beroerdste niet om van jou de mooiste blonde versie van jezelf te maken. Hierbij presenteren wij je de trends van dit jaar.

Trends voor blond haar in 2018

Wie het belangrijk vindt om de trends in de gaten te houden hoeft niet langer verder te zoeken. Hieronder zie je precies wat dé looks voor blond haar van nu zijn.

Dirty blonde

Eén van de hotste haarkleuren van 2018 is de dirty blonde-kleur. Perfect als je tijden het witblonde haar hebt gerockt. Het is namelijk een ideale kleur om van heel licht naar iets donkerder te gaan.

Platinablond

Durf je het aan? Het gebleekte haar is hipper dan ooit. Het kost veel tijd, geld en moeite, maar dan heb je ook wat. Bij deze ‘witte’ look is het belangrijk om te kijken naar je haar- en oogkleur. Laat je adviseren door een kapper zodat je de juiste tint krijgt.

Bronde

Ook brunettes kunnen makkelijk een blondine worden zonder hun brunette roots te verliezen. Bronde is dit jaar nog steeds één van de trends. Bronde is eigenlijk een mooie combinatie van bruin en bond haar. Perfect voor meiden die nog even willen aftasten voordat ze een complete make-over ondergaan.

Strawberry blonde

Hoe koeler, hoe beter was al jaren het motto. Maar in 2018 gaat dát niet langer op. Strawberry blonde is een super mooie kleur voor iedereen die graag een warmere kleur blond wil zijn.

Blond haar verzorgen

Omdat je je haar zo mooi mogelijk wil houden is het belangrijk om je lokken veel liefde te geven. Vooral als je het verft. Wil je bijvoorbeeld ervoor zorgen dat de kleur er zolang mogelijk uitziet alsof je net bij de kapper bent geweest? Dan is zilvershampoo jouw beste vriend.

Dan is er nog maar één vraag: wat is de beste zilvershampoo? Dat lees je hier.

Reageer op artikel:
Blondies opgelet! Dit zijn de mooiste haartrends voor blondines die je wil proberen
Sluiten