Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 12 jan 2018

Say what?! Deze trillende bh zou je borsten laten groeien

Ja het is waar. Eindelijk kan je droom om grotere borsten te hebben uitkomen. Zónder cosmetische ingrepen. Dankzij de trillende bh. Jep. Het klinkt misschien ongeloofwaardig. Maar als dit echt werkt, dan zijn wij de eerste die in de rij staan om het vibrerende stukje stof uit te proberen.

De trillende bh de perfecte uitkomst?

Misschien denk je al wel een tijdje na over de grootte van je borsten. Zijn ze net iets te klein? Zouden grotere borsten beter bij je figuur passen? Want hé, die billen zijn dan weer wél lekker bol. Wij introduceren jou: de trillende bh.

Doei plastische chirurgie. Het was een overweging, maar je zou toch liever op een ‘natuurlijke’ wijze willen dat je boobies gaan groeien. Wellicht kan het dankzij de trillende bh. En deze bh heet de E Bra. Deze revolutionaire bh zal niet alleen je borsten laten groeien, ze zouden ook dichter bij elkaar komen te staan. Whut?

De resultaten schijnen fantastisch te zijn

Het geniale brein achter de trillende bh is Milan Milic. Zijn vriendin wilde zelf graag een cupmaat erbij, maar een borstvergroting bleek onbetaalbaar. Daarom ging vriendlief, die bouwkunde studeert, zelf op onderzoek uit en kwam hij met de E Bra op de proppen. En hij gaat het geheim achter het wonder niet verklappen.

Het enige wat we weten is dat de trillende bh invloed heeft op je bloedsomloop. Die trillingen stimuleren de circulatie van het bloed. Hierdoor zouden je boobies groeien en steviger worden. Momenteel zijn vrouwen in Amerika het wonder aan het testen en lijken de resultaten geweldig te zijn. Zo was er een vrouw die elke dag een kwartier de bh droeg en inmiddels 2 cupmaten groter heeft. Wij zijn vooral erg benieuwd.

Daily Mail

Reageer op artikel:
Say what?! Deze trillende bh zou je borsten laten groeien
Sluiten