Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Life 15 april 2019

Vergeet dure vliegtickets naar de Malediven want dicht bij huis vind je deze tropische eilanden

Er zijn tropische eilanden in overvloed en ook jij zou graag in een villa op de Malediven willen verblijven. Helaas laat je portemonnee dat niet echt toe en voor een vliegticket naar Bora Bora betaal je ook al snel twee tot drieduizend euro. Bizar. Gelukkig is er dicht bij huis nóg zo’n tropisch oord te vinden.

Je denkt niet zo snel aan Europa als je denkt aan witte stranden, een azuurblauwe zee en luxe villa’s op het water. Toch kun je dichterbij huis een tropische eilanden groep vinden en dat scheelt je ook nog eens heel veel geld.

Vakantie boeken naar de Azoren

Ten westen van Portugal liggen negen eilandjes die samen De Azoren vormen. Als je eenmaal voet zet op één van de eilanden waan je je in een tropisch paradijs want daar doet deze eilandengroep echt wel aan denken. De temperatuur is hier heerlijk, de golven zijn perfect voor surfers en er hangt een relaxte sfeer.

De Azoren worden nog niet bedolven onder de toeristen terwijl de Malediven en al die andere bucketlist bestemmingen dat wel zijn. Je maakt op de Portugese eilanden minstens zo’n mooie Instagram foto’s als op al die andere eilanden waar je ook nog eens veel meer geld kwijt bent.

Flair.be

Reageer op artikel:
Vergeet dure vliegtickets naar de Malediven want dicht bij huis vind je deze tropische eilanden
Sluiten