Renée
Renée | LinkedIn Love 25 jan 2019

Je kunt trouwen in het paleis van de royals en dat is natuurlijk alles wat jij verdient en meer

Heb jij de prins op het witte paard gevonden? Dan wil je misschien niets liever dan met hem trouwen. De prinses die jij bent verdient natuurlijk de mooiste bruiloft en wij hebben de perfecte locatie voor jullie droomhuwelijk gevonden: Kensington Palace.

Dat lees je goed, trouwen in Kensington Palace. Dé thuisbasis van de Britse royalty. Hoewel Meghan en Harry niet aanwezig zijn, belooft dit wel een toplocatie te worden voor jouw huwelijk.

Trouwen in Kensington Palace

Maak alvast een gastenlijst van maximaal 150 personen, want dit wordt de mooiste trouwerij waar je ooit bent geweest. Buckingham Palace is namelijk een onwijs mooie locatie dat natuurlijk veel allure uitstraalt. Precies wat jij verdient op je grote dag.

Voor het diner kunnen slecht 100 van je vriendinnen en familieleden aanschuiven in de ‘state apartments’. Dit alles bij elkaar is trouwens niet goedkoop, want het zou je zo al ruim 20.000 euro kosten om hier in het weekend je bruiloft te organiseren.

Maar hé, dan weet je wel zeker dat er nog lang over wordt nagepraat. En wie weet spot je nog wel een royal onderweg naar huis.

Doe hier alvast inspiratie op voor je droomjurk:

Wil je heel, heel graag trouwen? Dan smelt je weg bij deze droomjurken

Reageer op artikel:
Je kunt trouwen in het paleis van de royals en dat is natuurlijk alles wat jij verdient en meer
Sluiten