Gina Koninkx
Gina Koninkx | LinkedIn Love 4 mrt 2019

8 signalen waardoor je nu al zeker weet dat je met je lover wil trouwen

Het gaat verder dan af en toe een onschuldige droom in een witte jurk. Je hebt de playlist op Spotify al gemaakt, hebt de trouwdatum al in je agenda gezet en de tafelindeling ken je uit je hoofd.

Je weet zeker dat jij en je lover op een dag in het huwelijksbootje stappen en deze acht signalen bevestigen dat jij hier stiekem al mee bezig bent.

1. De verloving

Je kan het niet helpen maar stiekem vraag jij je af of je lover al heeft bedacht hoe hij op zijn knieën gaat voor jou. Je beeld het je soms zelfs in en als hij naar de grond duikt om zijn veters te strikken begint je hart automatisch sneller te kloppen.

2. Je kleedt je op gelegenheden

Als jullie bijzonder chic gaan uiteten of een reisje op de planning hebben staan zorg jij er altijd voor dat je er piekfijn uitziet. Want ja, stel je voor.. Je weet maar nooit. Het kan zomaar zijn dat hij voor je op zijn knieën gaat en dan wil jij er natuurlijk wel op en top uitzien.

3. TLC is je favo zender

Je tv staat standaard aan op de zender TLC. Ja ja, de zender van Say Yes To The Dress, Something Borrowed Something New en al die andere bruidsprogramma’s. Je droomt weg bij het zien van al die prachtige trouwjurken en kan niet wachten tot jij eindelijk voor de spiegel staat met tranen in je ogen omdat je dé jurk hebt gevonden.

4. Pinterest mapje

Je hebt op Pinterest een mapje aangemaakt met dream wedding locaties, de mooiste jurken, aankleden van de bruiloft, typografie voor jullie initialen op de servetjes en uhhh wat eigenlijk niet?!

5. Je kan niet zonder hem

En natuurlijk kan je niet zonder je vriendje. Na al die jaren samen zijn jullie nog steeds hotel de botel op elkaar en wil je het liefst 24/7 bij hem zijn.

6. Bruidswinkels

Als je voorbij een bruidswinkel loopt loop je wat langzamer of stop je om die prachtige jurken in de etalage te bekijken. Idem dito voor elke fatsoenlijke juwelier waar grote stenen in de etalage prijken.

7. Je accepteert alles van hem

Hij laat scheten onder de dekens, kiest stomme actie films uit op Netflix, komt geregeld te laat op jullie datenight maar ondanks dat ben je nog steeds gek op hem. Je accepteert alles en ondanks zijn tekortkomingen (en die heb je zelf ook wel een aantal) vind je hem nog steeds de allerleukste vent op aarde. Echte liefde dus.

8. Een toekomst samen

Je ziet het echt voor je dat jullie samen zijn in de toekomst. Jullie kopen samen een eerste huisje, willen kinderen met elkaar en al die andere dingen die je vroeger al in Disney films zag. Je zou dat met niemand anders willen dan met hem.

En zo lang moet jij nog op je huwelijk wachten.

Op welke leeftijd jij gaat trouwen op basis van je geboortemaand

Reageer op artikel:
8 signalen waardoor je nu al zeker weet dat je met je lover wil trouwen
Sluiten