Laura Lammertse
Laura Lammertse Nieuws 28 juni 2017

Wait, what?! Er gaat iemand trouwen in het tweede seizoen van Riverdale

Oké, Pretty Little Liars valt wellicht weg voor je, maar gelukkig zal vanaf oktober seizoen twee van Riverdale van start gaan. En hoe kan dat beter dan een trouwdag? Er zijn namelijk foto's van de set opgedoken waarop te zien is dat er iemand gaat trouwen in het tweede seizoen van Riverdale.

Heb jij ook gretig Riverdale in jouw hart genomen? Trouw zat je elke vrijdag te kijken en voor je het wist was seizoen één er alweer doorheen gejaagd. Gelukkig komt in oktober het tweede seizoen alweer en leuk nieuws: je kan gaan genieten van een prachtige trouwjurk. En niemand minder dan Veronica is erin te zien. Gaan Archie en Veronica, Varchie, nu al trouwen?

Beelschoon

Het blijft natuurlijk de vraag of ze ook daadwerkelijk gaan trouwen, of dat het een of andere gekke droom of hallucinatie is. Niets verbaast ons meer namelijk, bij dit soort series. Jason, die dood was, is namelijk ook aanwezig. Komen er dan ineens zombies in de show, leeft de beste vent nog of is het allemaal een droom? Één ding is zeker: Veronica ziet er beeldschoon uit.

En ook Archie is gespot in een wedding outfit. Een kilt wel te verstaan.

Wellicht weet je wel dat er normaliter onder de kilt niks wordt gedragen. Archie, ben jij toevallig naakt onder die kilt? Sexy hoor. Overigens is Fred Andrews ook op de set aanwezig, betekent dit dat hij niet dood is?

Al met al een goede reden om super pumped te zijn dat het tweede seizoen van Riverdale dit najaar weer verder zal gaan. We horen de weddingbells al luiden.

Dit wil je ook lezen: Spoiler: dit wil je alvast weten over seizoen 2 van Riverdale

Reageer op artikel:
Wait, what?! Er gaat iemand trouwen in het tweede seizoen van Riverdale
Sluiten