Gina Koninkx
Gina Koninkx Love & Seks 1 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

4 redenen waarom trouwen met je lover ultieme goals is in het leven

Jij en je lover zijn al lang samen en komen steeds dichter bij het punt dat de een de ander ten huwelijk gaat vragen. Dat is in ieder geval waar de meeste jonge meisjes van dromen en de kans is groot dat jij dat ook hebt gedaan. Zeker nu je de ware hebt gevonden is trouwen gewoon ultieme goals in het leven.

Trouwen doe je niet met de eerste de beste maar je voelt het als het goed zit met jou en je partner. Zelfs als je er vroeger niet van droomde kan het zo zijn dat je die verbintenis met iemand nu wel helemaal ziet zitten en dit zijn de redenen waarom.

1. Omdat je er als klein meisje al van droomde om te trouwen

Je liep vroeger al met je Assepoester hakjes en een kussensloop als sluier door de kamer. Je zusje mocht de bloemen dragen want het was jouw dag. Als klein meisje droomde je al van je eigen bruiloft en nu lijkt dat eindelijk dichterbij te komen.

Je bent verslingerd aan zo’n beetje alle trouwprogramma’s die TLC uitzendt, inclusief My Big Fat American Gispy Wedding. Nu je iemand hebt gevonden van wie je echt heel veel bent gaan houden is het echt ultieme goals om met diegene te trouwen. Ahhh.

2. Omdat je voelt dat je lover de ware is

Op een gegeven moment voel je wel of iemand de ware voor je is. Als dat zo is, en je altijd al hebt willen trouwen, kun je waarschijnlijk niet wachten tot je lover voor je op zijn of haar knieën gaat (of jij natuurlijk).

Zelfs dat moment heb je al honderd keer in je hoofd afgespeeld want het moet op jullie bruiloft na één van de mooiste momenten van jullie leven worden.

3. Omdat je voor altijd met je lover verbonden wil zijn

Trouwen doe je niet alleen om eindelijk in zo’n prachtige witte jurk rond te paraderen, het gaat in feite om de verbintenis die jullie aangaan. Als jullie trouwen zijn jullie officieel man en vrouw of vrouw en vrouw of man en man. Dat gevoel is waanzinnig.

4. Omdat je jullie liefde met iedereen wil vieren

Als jullie trouwen nodigen jullie alle belangrijke mensen uit voor de bruiloft. Logisch, want naast de verbintenis (en natuurlijk het dragen van een witte jurk) gaat het jullie er ook om dat jullie de liefde vieren met iedereen die dicht bij jullie staat. Als dát geen ultieme goal in het leven is weten wij het ook niet meer.

Lees ook: Als je partner deze dingen doet weet je zeker dat jullie later gaan trouwen.

Reageer op artikel:
4 redenen waarom trouwen met je lover ultieme goals is in het leven
Sluiten