Rosa Tettero
Rosa Tettero Nieuws 23 jan 2018

Je kunt nu voor één dag trouwen met wie je ook maar wilt

Heb je altijd al willen weten hoe het is om te trouwen? Ga dan nu proeftrouwen. En dat hoeft niet eens met een man. Je kunt ook trouwen met je bestie of gewoon met mams. Geheel gratis. Hallo bucketlist.

Trouwen voor een dag, gewoon omdat het kan

Heb je al iemand in je hoofd wie jij gaat aanwijzen als uitverkorene? Jep, om mee te trouwen. Jij kunt nu zien hoe jij er in een echte bruidsjurk uit ziet op ‘de grote dag’. Zorg dat je zondag 11 februari vrij bent, want dan is het jouw kans om te ervaren hoe het is om getrouwd te zijn.

Op deze bijzondere zondag staat een compleet team klaar in de Rotterdamse Markthal om een bruiloft te organiseren voor wie dat ook maar wil. Geen regels, niet rechtsgeldig, maar daarom juist wel extra leuk. Waarom zal je degene van wie je houdt niet willen laten zien hoe gek je op degene bent? En het mag iedereen zijn.

De jurk zal niet ontbreken

Zonder prachtige bruidsjurk geen bruiloft natuurlijk. En ook aan een pak is gedacht. En om het geheel nog officieler te maken is er ook gedacht aan een trouwboekje dat jij mee mag nemen naar huis. Plus je krijgt een huwelijksfoto van een echte fotograaf. Hoe chill is dat?

Trouw daarom nu met je moeder, je bestie, je broer of zus of gewoon je lover (en hijs hem in het pak). Kunnen jullie alvast oefenen. Het trouwen voor één dag is helemaal gratis en kan dus in Rotterdam op zondag 11 februari tussen 12 en 18 uur. Be there or be square.

Reageer op artikel:
Je kunt nu voor één dag trouwen met wie je ook maar wilt
Sluiten