Renée
Renée | LinkedIn Life 16 dec 2018

Wil je heel, heel graag trouwen? Dan smelt je weg bij deze droomjurken

Verzamel je vriendinnen en bereid je voor op de nodige ‘oooh’ en ‘aaah’, want Beautify heeft een fantastisch artikel voor je. Wil je niets liever dan op een dag in het huwelijksbootje stappen met jouw prins op het witte paard? Of wéét je al dat je in 2019 gaat trouwen? Dan weet je door deze trouwjurken inspiratie precies wat je aan wil trekken.

Want zeg eens eerlijk, een van de leukste dingen om te doen vóór het huwelijk is toch trouwjurken passen met de meiden? Mocht het zover komen, dan is het wel fijn om te weten wat precies je smaak is en hoe je het plaatje voor je ziet. Daarom verziet Beautify je van een goede portie trouwjurken inspiratie.

Trouwjurken inspiratie

Om alvast de nodige inspiratie op te doen verzamelde Beautify de meest prachtige exemplaren voor je. Hier ga je zo onder de indruk van zijn dat je nú al wil beginnen met het plannen van je grote dag. Uhhh, jullie grote dag. Ben je er klaar voor? Hier komen de mooiste jurken van het Instagram account @weddingdressesofficial:

Trouwjurken trends voor 2019

De trends voor 2019 vind je terug in de inspiratiebeelden hierboven. Het komende jaar ligt de focus bijvoorbeeld op de mouwen. Ga je voor een klassieke look? Dan kies je voor een lange mouw. Voel je je comfortabel bij een T-shirt gevoel? Dan is een kort mouwtje wat voor jou.

Als je jezelf van je mooiste kant wil laten zien én niet bang bent voor een beetje decolleté, dan ben je vast blij dat de halslijn in 2019 nog dieper gaat. Maar zoals je hebt gezien hoeft dat totaal niet ordinair te worden. Kijk het af bij de inspiratiebeelden en kijk vanaf daar hoe ver je eigenlijk wil gaan.

Et voilà, je trouwjurken inspiratie op een rij. Het kan bijna niet anders dan dat je nu volledig verliefd bent geworden op minstens één jurk. Wist je al dat je – ook als je niet gaat trouwen – al ergens met vriendinnen trouwjurken mag passen? Lees er hier meer over.

Dit is schijnbaar de beste leeftijd om te trouwen:

No hurry! Dit is de állerbeste leeftijd om te trouwen met je grote liefde

Reageer op artikel:
Wil je heel, heel graag trouwen? Dan smelt je weg bij deze droomjurken
Sluiten