Lianne Görtz
Lianne Görtz Life 23 okt 2018
Leestijd: 1 minuut

Ja, ik wil: Je kunt hier prachtige trouwjurken passen met vriendinnen als dagje uit

Onze bruiloft, die hebben we al helemaal uitgedacht. Niet alleen de locatie, maar ook de jurk die we op de dag van ons leven aandoen staat al helemaal vast. Maar voor het zover is, zijn we alweer een paar jaartjes verder. Om alvast in de stemming te komen tot de grote dag, kun je ook gezellig met vriendinnen prachtige trouwjurken passen als dagje uit. No strings attached. Gezellig uiteten, op stap gaan of een beautyavondje wordt op den duur ook zo standaard, vind je niet? Om eens een keer wat anders te gaan doen met je lieve vriendinnen, sturen we je naar Apeldoorn. Of Friesland.

Trouwjurken passen

Een jurk met een lange sleep, een kanten achterkant of een baljurk waarmee je je de prinses van het bal voelt. Weet jij al wat je aan wilt doen op je bruiloft? Bij Yalisa’s Bruidsmode in Apeldoorn en Let’s play Bridezilla in Friesland kun je alles passen wat je maar wilt. En het mooiste van alles, je hoeft je niet schuldig te voelen als je niets koopt. Het is gewoon voor de fun.

Beide uitjes duren twee tot drie uurtjes en kosten 25 euro. Of je nu wel of geen trouwplannen hebt; je samen met vriendinnen in fantastische jurken hijsen is ongetwijfeld genieten. Wat denk je, zeggen jullie ‘yes’ tegen dit uitje?

Nog meer dingen die je gedaan wil hebben voordat je je officieel gaat binden: Dit wil je als single sowieso gedaan hebben voordat je gaat trouwen

Yalisa's BruidsmodeLet's Play Bridezilla

Reageer op artikel:
Ja, ik wil: Je kunt hier prachtige trouwjurken passen met vriendinnen als dagje uit
Sluiten