Trouwplannen? Dit zijn de populairste dagen om je te verloven

Love is in the air deze maanden, blijkt uit onderzoek van Facebook. De website hield verschillende verlovingen van gebruikers bij en dat zijn er veel. Ja, deze tijd is ontzettend populair om 'de grote vraag' te stellen.

Facebook onderzocht 2.5 miljoen gebruikers naar hun online gebruik. Het bleek dat veel koppels zich verloven tijdens de meest romantische tijd van het jaar. De populairste dagen om de bride to be te vragen waren namelijk Kerstavond en 1e Kerstdag gevolgd door Nieuwjaarsdag. Toch interessant om in gedachten te houden dit jaar.

Eenderde van de gebruikers verloofd zich tussen november en december. De koppels zijn gemiddeld 24 jaar oud. Verloofde dames zijn een stuk actiever op social media omdat er na de verloving steeds meer pagina’s over trouwinspiratie, jurken en make-up worden geliked. De dames komen al lekker in de huwelijkssferen.

Ben jij een van de gelukkige, gefeliciteerd. Voor de andere dames, ooit komt er een fantastische romantische dag dat jij je ook een echt fiancé mag noemen.

LEES OOK: Zo romantisch! Deze vrouw werd ten huwelijk gevraagd in een nagemaakte Love Actually scène

Reageer op artikel:
Trouwplannen? Dit zijn de populairste dagen om je te verloven
Sluiten