De enige truc die helpt om je oogschaduw op zijn plek te houden

Blijft jouw oogschaduw ook niet zitten ondanks het gebruik van primers en poeders? Dan hebben wij de ultieme truc voor jou, gebruikt door alle top visagisten.

De oogmake-up van celebrities ziet er altijd perfect uit. Zelfs onder de hete lampen tijdens een fotoshoot of tijdens rode loper events blijft hun oogschaduw zitten waar hij zit. Terwijl bij ons de oogschaduw ’s middags rond en uurtje of twee óf verdwenen is, óf weggekropen is in lijntjes en rimpeltjes. Maar nu weten we hoe we dit kunnen voorkomen en een celebrity-style oogmake-up kunnen maken, én houden.

Het geheim van visagisten

Het geheim is de M.A.C Pro Longwear Paint Pots. Juist, zo simpel kan het zijn. Deze oogschaduw crèmes zijn niet alleen langhoudend, maar werken ook als een waterafstotende basis. Je kunt de potjes gebruiken als een oogschaduw of als een eyeliner, en ze zijn er in verschillende kleuren.

Wanneer je ze als oogschaduw basis wil gebruiken kies dan een van de lichtere kleuren zoals Painterly, Camel Coat, Soft Ochre, Bare Study of Layin’ Low. Voor een iets donkerdere look is de kleur Groundwork perfect.

Hoe werkt het?

Breng de kleur aan met een synthetisch kwastje voordat je je oogschaduw aanbrengt. Blend de oogschaduw daarna over je hele ooglid en neem ook je arcadeboog ruim mee. Zo zorg je ervoor dat je oogschaduw perfect blijft zitten en niet in of over je arcadeboog kan kruipen. Deze oogschaduws van M.A.C zijn niet alleen onder poederoogschaduws te gebruiken, maar zelfs onder andere crème oogschaduws functioneren ze als een perfecte primer.

Reageer op artikel:
De enige truc die helpt om je oogschaduw op zijn plek te houden
Sluiten